reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Corine- ja też 2 przez cc urodziłam z powodu niepostępującego porodu tzn ..wszystko u mnie było bóle skurcze tylko rozwarcia nie ,,ale o tym balonie pierwsze słusze moae i dobrze że mnie tak nie męczyli ....Mam nadzieje źe Ewelka jak wruci to nam wszystko opowie:tak::tak:

reklama
Ja też mocno kibicuję Ewelci! Kasiu ja z całego serca ci życzę 2 dzieciaczka- ja mam 2 synków i nie wyobrażam sobie inaczej, jeśli tylko możecie to musicie szybko się postarać! 2 dzieci to coś wspaniałego, wiadomo jest mało czasu itp. ale miłość i szczęście jest 2 razy takie! Mój Przemuś jest starszy od Ignasia o 5 lat więc (Ignaś ma 6 miesięcy) raczej się razem nie bawią ale za to całuski i przytulanki są bardzo częste!:-)

To trzymam kciuki!:-)My planowaliśmy półtora roku temu i bez problemów ponownie się udało! A pierwszy synek był nie planowany...hehe:-D teraz to już nie ma większego znaczenia.

Witajcie laseczki. 3mamy z Hanią ogromne kciuki za Ewelkę i czekamy na wieści.

Ehhh a ja padam na twarz...ta pogoda mnie wykończy :-( Jeszcze do tego mój mąż cały dzień w pracy i nie wie o której wróci :-( Do tego nadal nie mam @ i nie wiem normalnie co jest grane. Jutro rano powtórzę test i dzwonię do ginka żeby mnie na wizytę umówił, bo już mnie męczy ten brak regularności. Ajjj najgorsze jest to, że jak głupia siedzę i zastanawiam się czy test mógł nie wykryć ciąży :baffled: Zeświruję normalnie za chwilę :-(

Ilonka
Kochana ja miałam depresje prawie 7m-cy :baffled: niestety nie stać mnie było na psychologa, a nie chciała iść na kasę chorych więc męczyłam się ogromnie z tym. Na szczęście trochę mi przeszło i mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej.
Niestety stałam się strasznie zazdrosna i czasami chciałabym się rozejść się z mężem żeby nie musieć oddczuwać tego okropnego uczucia :-(

Oki laseczki idę lulu jutro zajrzę. Buziolki

witaj xTosiu-z tą depresją to cię rozumiem też tak miałam tylko troche mniej czasu to trwało.ja na brak @ nie narzekam własnie się z nim męczę:wściekła/y: planujecie maluszka?
my to tak w nast.roku chcemy się zacząć starać:-)

o 19h ewelka napisala: balon mi wypadl zrobil mi tylko 2cm rozwarcia czyli łacznie 4cm skurcze zadko kiedy. oxy cchyba nie dostane bo ma glukoze(ewelka ma cukrzyce ciazowa)wiec modle sie o cesarke.bo chyba nic nie zdziuałąja".
nie wiem jak teraz bo nic nie pisala.
cos mi sie miesien naciagnal na plecach przy podnoszeniu malego i nie moge terz sie krecic na boki bo strasznie boli. chodze zgarbiona jak garbus:P mały wlasnie zasnal ciekawe do ktorej dzis bedzie spal?:)mam nadzieje ze do 5h jak ostatnio:)

reklama
no moim zdaniem powinni juz dawno jej zrobic a nie czekac na ostatnia chwile:/ przeciez ona juz jest15dni po terminie! co za ludzie jasna dupa! miejmy nadzieje ze cos zaczna dzialac....bo az strach myslec!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry