reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hey laseczki! pisalam do Ewelki ale nic nie odpisala...wiec moze rodzi lub robia jej w koncu cc. zobaczymy.nie bede dzoenic bo nie wypada...ale jak tylkko cos sie dowiem dam znac.
u nas pogoda straszna dzis jestesmy u tesciow. w przyszlym tygodniu maja nam neta zakladac u nas w domu. ciekawe czy wypali./ a tak ogolnie to mam straszny dołek i nie moge yjsc z depresji...cos strasznego chyba sie nie obedzie bez lekarza:( ...
ide cos zjesc.glodna jestem ....choc apetytu ostatnio brak...

reklama
hej
nooo Ewelka widze jeszcze nie wiadomo co tam...oby juz cos sie wydarzylo...

No my po lekarzu..mlody ma ladnie zaleczona angine wiec w poniedizalek moze isc do zerowki...
mala ok,spala dzis sporo na spacerku zasnela to spala przez cale zakupy...i jeszcze w domu potem lacznie prawie 3 godziny drzemki:-D
ja se nogi mam leczyc mascia i lekami co mi przepisala-takie przeciwbolowe i przeciwzapalne...zobaczymy co to da bo rtg ok.

Corine
witamy!!!!
hehe ja tam nie narzekam na różnicę wieku...miedzy moimi dziecmi jest równo 6 lat róznicy bo oba z kwietnia....młody już kumaty na tyle że sie zajmie siostrą( czasem-jak ma dobry humor oczywiście..hihih) i nie trzeba przy nim tak dużo robić jak np by bylo przy 2ce małych dzieci..na pewno wiecej roboty by było...
ale zgadzam sie że nie ma co czekać..hihihi...

Karolina,Andzia,Ilonka,Martilla,Welonka-co u Was??? Pozdrawiam!!!
i resztę też!!!!

miłego popołudnia!!!
:happy::happy::happy:

Corine witam :-) Wiesz,ja widzę jak moja Iza z zainteresowaniem przygląda się małym dzieciom,jak się śmieje do nich,jak próbuje ukochać i wiem że fajnie by było gdyby nie była sama :-) Coraz częściej myślimy nad drugim dzidziusiem...Ja się tylko bardzo boję,że znów będę miała w ciąży zatrucie ciążowe i cholestazę...I to mnie jak na razie chyba najbardziej stopuje...Ale wiem,że chcę,aby moja Niunia miała rodzeństwo :-)

Agacjone wcale Ci się nie dziwię,że leżakujesz sobie dzisiaj :-) U nas też brzydko,zachmurzone że aż ciemno,pada co chwila i wieje wiatr brrr.... :baffled: Sama bym chętnie zaszyła się pod kocykiem z jakąs książką i nic nie robiła :-) A jak samopoczucie?Kubuś mocno się rozpycha?

Ilonka jak będzie trzeba,to idź do psychologa.Może rozmowa lub jakaś terapia przyniesie pożądane efekty.Teraz jeszcze pogoda taka do bani,więc nastrój też nie taki świetny...

laski moj mały zacząl sie ślinić.:/ czasami tak ze ma cała bluzeczke mokra i sie smiejemy ze wscieklizna! od czego to moze byc?
aaa i jeszcze jedno....nadal robi zielone kupki:/ nasz pediatra maowi ze mam sie nie przejmowac bo czasami tak jest...ale co moze byc przyczyna? juz jest zdrowy nic mu nie jest...dostaje witaminke C ...to samo mleko co zawsze. zadnych kolek , zadnych problemow z kupka.... nie marudzi. dostaje tez herbatke z kopru moze to od tych ziółek? jejku juz sama nie wiem:(

Hej dziewczyny, ja odebrałam właśnie Przemusia z przedszkola a Igo śpi już 1 godzinę - to u niego sukces bo przeważnie spi po 30 min dwa razy. bardzo dziekuję wszystkim za miłe przyjęcie na forum, to dla mnie ważne bo trochę się bałam tutaj zarejestrować. Ilonko nic się kupką nie martw jak dziecko zdrowe to i kupka zdrowa a kolor zawsze jest taki jaki powinien być- wiem to z doświadczenia, a jeś:-)li chodzi o ślinienie to pewnie niedługo ząbki będą, Ignaś ślinił się strasznie ze dwa miesiące a 3 dni temu patrzę- a tutaj 2 ząbki się pojawiły.:-)

no my juz zupke ugotowalismy ale zjemy dopiero jak tatuś wróci z pracy...a teraz nakarmilismy sie mandarynkami...juz mąż sie ze mnie śmieje ze jestem mandarynkowy potwór:-D bo wczoraj przywiozl mi prawie 2 kg a dzis juz moze ze 3 zostały.....
idziemy teraz odpoczac.....pa:-)

na dobry humorek:P

Mam psa labradora i właśnie kupowałem worek Pedigree Pal w supermarkecie czekając w kolejce do kasy.

Kobieta za mną zapytała czy mam psa ( ?! ).
Bez zastanowienia odpowiedziałem, że nie i właśnie ponownie rozpoczynam dietę Pedigree Pal. Chociaż nie powinienem, bo ostatnio wylądowałem w szpitalu. Ale zdołałem zgubić ponad 20 kg zanim obudziłem się na oddziale intensywnej terapii z rurami w większości moich otworów i z igłami w obydwu ramionach. Powiedziałem jej, że jest to w sumie idealna dieta i należy mieć zawsze wyładowane kieszenie bryłkami Pedigree Pal i zjadać jedna lub dwie gdy poczujesz głód. Jest to żywność zawierająca wszystkie składniki niezbędne do życia i mam zamiar znowu ja zastosować.
Muszę zaznaczyć, że teraz wszyscy w kolejce byli oczarowani moją opowieścią, zwłaszcza wysoki facet za tą kobietą.
Zszokowana, zapytała, czy dlatego wylądowałem na intensywnej terapii, ponieważzatrułem się pożywieniem dla psów???
Powiedziałem jej, że nie- po prostu usiadłem na ulicy żeby wylizać sobie jajka i potrącił mniesamochód( sic! )

reklama
ilonka
dobry ten tekst hehe

myślałam,że ewelka juz po wszystkim a tu proszę na dobrą sprawę dopiero się zaczyna... ach mam nadzieję,że pojdzie sprawnie:-) na jej miejscu juz by mnie szlag trafiał tyle czekać.
anekha
u mnie nic nowego ,pogoda taka jak u was wszystkich, ciemno , zimno, mokro i nie przyjemnie brrrr . super że mały już zdrowy, ale tak to już jest jak dziecko chodzi do przedszkola, nie raz jeszcze coś złapie niestety:-( trzymajcie się ciepło:-)
agacjone
co ja bym dala ,zeby sie tak powylegiwać w łóżku ojojoj:-)
a co u reszty dziewczyn?
witam nową forumowiczkę:-)
pozdrawiam wszystkie serdecznie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry