Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Martilla wiesz co,ciężko powiedzieć co to może być za wydzielina.Jak leżałam na patologii,to na drugi dzień zaczęla mi się sączyć zielona wydzielina.Ja zajarana myślałam że to czop odchodzi.Dopiero jak mi wody odeszły,to się okazało,że to one były zielone i się delikatnie sączyły
andzia
o losie żółte , zielone wszystkie kolory tęczy prawie,że :-) kurde jak was tak czytam i jeszcze jak ewelka rodzi to samej mi się chce małego dzidziusia hi hi teściową dziś prawie z męzem wkręciliśmy,że babcią będzie ku mojemu zdziwieniu ona już by chciała hehe
z jednej strony już bym chciała:-) a z drugiej wolałabym najpierw skończyć szkołę (jestem na ostatnim roku, bronię licencjata w czerwcu) więc w sumie mogłabym zaczekać,ale jak się zdarzy wczesniej to płakać nie będę z tego powodu tylko się cieszyc:-) a co do Ciebie to Iza już spora dziewczynka , moze czas pomyśleć o rodzeństwie;-)
Kurcze,myślę i to ostatnio co raz częściej :-) Zakładając,że starania znów mogą nam zając z pół roku...hihi Mój Misiek zawsze mówi,że możemy zacząć już zaraz hehe