reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Hej dziewczyny!
Jejku może Ewelka jest już po lub w trakcie i dlatego nie pisze? Tyle godzin już to wszystko się ciągnie... Dzidziusiowi widać dobrze w brzuszku.
Po Ewelce ja do odstrzału... Haha.... teraz już wiem czemu tak długo Ewelka się męczy. Żeby mnie nastraszyć. Ja jeszcze się nie boję, chociaż jak tak pomyślę o tym ile czasu Ewelka się już męczy to mi ciarki przechodzą. Widać Ewelka twarda babka!
Ta koncówka zaczyna mi sie ciągnąć więc mam nadzieję że nie urodzę po terminie. Zostało mi już tylko miesiąc i tydzień... Fajnie jest tak wspominać ten cały okres ciąży: no najpierw te staranka, po roku dwie kreseczki na teście, pobyt w szpitalu i te okropne wymioty (ehhh....), wreszcie koniec mdłości, świetne samopoczucie, pierwsze ruchy, początki uciążliwej zgagi, kupowanie wszystkiego dla dzidziusia, bóle kręgosłupa... a teraz już końcówka i oswajanie się z myślą że jeszcze dwa tygodnie i ciąża będzie donoszona ( od 36 tygodnia uznaje się za donoszoną ??? ). Już się nie umiem doczekać ujrzenia ciemnych oczek mojego maleństwa...
Aha... pamiętacie jak się martwiłam gdzie będę rodzić, bo oddziały u mnie w szpitalu były zamknięte... Już są otwarte :-):-):-) Cieszę się z tego baaaaardzo! Tak bardzo chciałam rodzic w tym szpitalu

Ilonka - nie wiadomo do końca, bo dzidzia nie chce się nam pokazać... ale gin nam powiedział że gdyby miał być hazardzistą to obstawiałby dziewczynkę, bo jak próbował zajrzeć między nóżki (co niestety nie było łatwe), to powiedział że nie widzi klejnotów (to były słowa gina... hehe)... No więc nastawiamy się na Nicole, ale jak będzie chłopczyk to też będziemy się cieszyć

oo a ja sobie obejrzalam m jak milosc stare odcinki ale fajne...:-D
olcia ja jestem równo 3 tygodnie po tobie:-)
ale sniezek u nas sypie...ale zachmurzone ze z domu nawet sie nie da wyjsc....a mialam jechac sobie po galerii połazic a takto siedzenie w domku....:wściekła/y:

agacjone- masz już wszystko dla dzidziusia ??? Zaczyna Ci się ciągnąć czas ? Mnie jakoś tak powoli upływają godzinki... może dlatego że cały czas myślę o dziecku. No i cały czas mi się śni że już urodziłam. Cudne sny...

Olka bo przewaznie jest tak ze jak zgaga jest w ciazy to ze dzidzia ma duzo wlosków. a jaka dzidzia ma duzo wlosków ?przewaznie dziewczynka:)) ja nie mialam i mam chlopaka. laska z pokoju ze szpitalu miala straszna zgagae i miala wlochata dzieczynke:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry