reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Hannah
haha Nitka siespodobała Twojemu mężowi bo troszkę podobne są z Hanią:-D:-D:-DTwojej też sie tak kręcą po myciu wloski? moja to fryz ala "mokra włoszka"normalnie...:-D

dziewczynki tu sobie gawędzą o porodach...miło poczytać,wspomnienia wracają....
to bardzo indywidualna sprawa ból i podejście do naturalnego i cc...każda z nas inna i nie mozna nikogo negować jak chce c to niech sobie rodzi przez cc i już....
ja urodziłam i syna i córkę narutalnie...2gie poszło o niebo szybciej i sprawniej...dochodziłąm do siebie tak jak piszecie 3 tyg..choć już po zciagnięciu szwów po tygodniu było nieźle....:-)

oo Ewolka napisałą smsa
niestety nadal nic...cytuję"strasznie cierpię,nie mam siły jużtu siedzieć.."
tyle narazie napsiała...
boziu jaka biedna nasza Ewelka
hihhihi....

reklama
A ja nie panuje juz nad soba- wszystko mnie drazni jak cholera- zrypalam juz dwoje pracownikow dzis- a cała reszta działa na mnie jak płachta na byka. jescze musze zcierpiec 2 godziny:crazy:

a tak wogole to mam ikulary od wczoraj i matko nie moge sie do nich przyzwyczaic za cholere......:no:

jejku ciekawe jak tam nasza ewelka?????

Jejku, czemu oni ją tak długo męczą ?! To okropne! Ja na jej miejscu bym się wydarła na pół oddziału że mają zacząć coś robić, bo nie mam zamiaru się męczyć w nieskończoność!!!

Anekha - czyli Ewelce wywołują ??? Jejku tak mi jej żal! Jak tak dalej pójdzie to zacznę się bać swojego porodu! Wyobrażam sobie ten ból... cały czas pewnie ją badają, naruszają wszystko, wkładają jakieś baloniki... do tego skurcze pewnie jakieś ma.... Płakać mi się chce jak o tym myślę! To okropne! Jejku nie mogę o tym myśleć bo się poryczę!:-( Ewelka trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olka
ja tez nie rozuimiem tego czekania...co to za system dziwny?albo idzie sprawnie akcja i sie rodzi naturalnie albo nie idzie i cc...przeciez to widac,...a tu trwa i trwa...okropne...strasznie jej wspolczuje ze na takich lekarzy trafiła...:-(

pisze dalej:
ze wczoraj balon,dzis oxy ma teraz i nie wie na co czekaja....

a tak z innej beczeki..moja niunia siedizała mi na kolanach teraz,skubala sobie sznureczek od mojej bluzy i wyszeptała mi "mammma":-):-):-):happy::happy::happy::-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry