reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Powiem Wam,że jak mi sżło wolno rozwarcie,to oprócz oxy miałam masaż szyjki i dożylnie ampułkę no-smy i ładnie poszło :-) Ale miałam też super polożną.
A tak amieniając temat,to byłby numer,jak Ewelka na przekór wszystkiemu urodziła by córe :-D

reklama
Hannah nic nie mów...Ja też mam ostatnio sporo myśli na temat drugiej dzidzi,a jeszcze jak widzę kobiety w ciąży,lub takie maleństwa....najgorzej jak oglądamzdjęcia Izulki zaraz po urodzeniu...Wtedy wszystko mi się przypomina...Ach..

no i nic nie wiemy o Ewelce dalej...cisza nastała...może robią jej cc w końcu?albo samo poszło?
ojej...

Hannah
jaka była malutka no nie...choć prawdę mówiąc wcale nie taka malutka i Twoja i moja...a to moja córcia 4 dniowa...aż strach pomysleć jak szybko zleciały te miesiace....
P4197230.JPG

a mnie dopadła gorączka dziś..cholerka..na moje nieszczęście skończył mi się już antybiotyk..a już myślałam że kryzys zarzegnany...a tu co oo siedzie i 39stopni...będę przez weekend zdychająco -umierająca...a mąż w szkole i sama z dziećmi jestem...

Anekha powiedz mi kiedy te miesiace zleciały??? masakra czas tak szybko płynie niedawno podziwiałysmy loczki swiezo narodzonej Anitki! a tu juz taka panna:) szok... moj mały juz 3miesiace lada dzien konczy. ehhh czas leci
anekha ja spadam do siebie teraz do domu.czyli netu miec nie bede ,wiec jak tylko dowiesz sie czegos o ewelce to od razu do mnie pisz!!! bo mi nic jak na razie nie pisała.

reklama
Ojjjj biedna nasza kochana Ewelka 3mam mocno kciuki.

Pojawił się tu temat sprzątania i lenistwa...u mnie na szczęście mąż szedł na później do pracy i posprzątał mieszkanie :-D ale ja przez to mam lenia do sprzątania...muszę sanitariaty pomyć i odłożyłam to na jutro :-D Hania właśnie zasypia przy chrapiącej rybce z Mini Mini :-p A za chwile przyjedzie kuzyn męża z narzeczoną na noc :-)

Taaa właśnie poszłam do Hani do pokoju, a ona na czworakach bawi się metką od kołderki :rofl2: Ojjj chyba będę musiała ją usypiać, coś mi się zdaje.

Umówiłam się do gina na wizytę za tydz.żeby zobaczył co z tym moim okresem się dzieje. Kurczę boję się, że to przez tą błonę śluzową przerośniętą, i że będą musieli mi to czyścić :-(

Oki spadam, zajrzę jutro. Buziaczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry