reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Przepraszam, że nie pogratulowałam, czynie to teraz :)

U mnie nie jest za dobrze....szczególnie zdrowotnie za 10 dni mam wyniki z kliniki...albo mnie lekarz konował nastraszył albo...

Pozdrawima bardzo, bardzo mocno

reklama
Jako, że ostatnio zaliczyłam fryzjera i jestem potwornie załamana pokazuję dzieło, które wcale nie tak miało wyglądać ... no cóż pozostaje mi się pocieszać faktem, że włosy odrastają ...

Ostatnia edycja:
No mnie się nie podoba i pozostaje mi czekać, aż trochę odrosną :sorry:

Mąż poszedł po dziecię i mają wybyć na chwilę na plac zabaw to się jeszcze trochę pouczę, a jutro prawdopodobnie jadę do mieszkania teściowej i tam będę zakuwała do wieczora, bo inaczej nie obronię się na bank :-( Strasznie się boję :-(

Tosiu ja również trzymam kciuki za obronę! a fryzurka bardzo odważna, ale Tobie pasuje :tak: ja jestem tchórz i bym nie zaryzykowała :sorry:

no a jutro idziemy konsultować wyniki z prób wątrobowych do lekarza, o ile się da się je odczytać :dry:

Pati kochana będzie dobrze nic się nie martw :* 3mam kciuki mocniście :tak:

A ja dalej biorę się za naukę ... już jestem na 2 tabsach na uspokojenie, bo nie wyrabiam ze stresu :-( Świńskie to co napiszę, ale jeszcze nigdy się tak nie pociłam jak przez te kilka dni ... masakra :szok:

No nic spadam, napiszę później :*

reklama
Tosia
dasz radę, zobaczysz ! a potem się jeszcze zdziwisz,że tak się bałaś, a było tak łatwo :-)

a ja opycham się pączkami licząc naiwnie,że pójdzie mi w cycki :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry