reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Aha już sprawdziłam co to dokładnie, wiesz co ja od lekarki dostałam takie saszetki symfolic A teraz kupiłam prenatal duo, bo tamtego nie było w aptece już nie chodziłam po innych.

reklama
Aha już sprawdziłam co to dokładnie, wiesz co ja od lekarki dostałam takie saszetki symfolic A teraz kupiłam prenatal duo, bo tamtego nie było w aptece już nie chodziłam po innych.
Symfolic to to samo co inofem,
Prenatal ma witaminy ale z tego co sie orientuje nie ma myo-inozytolu a o niego wlasnie chodzi przy pocs

Ja widze roznice bo w tym cyklu test owu wyszedl pozytywny

Symfolic to to samo co inofem,
Prenatal ma witaminy ale z tego co sie orientuje nie ma myo-inozytolu a o niego wlasnie chodzi przy pocs

Ja widze roznice bo w tym cyklu test owu wyszedl pozytywny
Aha to już wiem No nie ma.
Wiesz co ja poprzednie cykl miałam taki dziwny i długo A w tym właśnie czułam jakby była owulacja ale nie robiłam testów. To muszę kupić saszetki

Ja to chyba pójdę do innego gin wysłał mnie na badania i nie mogę się dostać czekam na okres może teraz pójdę i zobaczymy co będzie

Dziewczyny mi gin mówił że do niego dużo ciąż wraca po inofolicu combi, i ten inozytol najbardziej mi polecał właśnie :) ja w tym cyklu robiłam testy owulacyjne, owu niby była wg nich, a niestety test ciążowy ujemny. Teraz chyba dam sobie spokój z owulacyjnymi, tylko przez to się nakręcam bardziej, a tak naprawdę i one nie dają 100% pewności że owu była.

Dziewczyny mi gin mówił że do niego dużo ciąż wraca po inofolicu combi, i ten inozytol najbardziej mi polecał właśnie :) ja w tym cyklu robiłam testy owulacyjne, owu niby była wg nich, a niestety test ciążowy ujemny. Teraz chyba dam sobie spokój z owulacyjnymi, tylko przez to się nakręcam bardziej, a tak naprawdę i one nie dają 100% pewności że owu była.
Moze mamy tego semego gina 😂

reklama
Do góry