Kasiam13161
Fanka BB :)
Teraz nie brałam duphaston i jeszcze coś ale tylko przez dwa cykle żeby zajść ale nie zaszłam i teraz mam iść na badania hormonalne do szpitalaBierzerze cos na pocs?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz nie brałam duphaston i jeszcze coś ale tylko przez dwa cykle żeby zajść ale nie zaszłam i teraz mam iść na badania hormonalne do szpitalaBierzerze cos na pocs?
No nie wiem co Ci powiedzieć nk jak byłaś chora to mogło się coś przesunąćJa mówię że dopóki nie ma @To jest nadzieja. Ale ten mój cykl jest bardzoooo dziwny. Jakiś dziwny śluz mam teraz przed sama @ aż myślałam że się pomyliłam i mam dopiero płodne.[emoji16] Ale brałam antybiotyk więc moglo się coś rozlegulowac choć z drugiej strony czułam owulacje [emoji848]
A to ja już nie wiem jak to jest inni nie chcą mi mają, chcą i mają A ja . Moja koleżanka tyle co po ślubie pomyślała o dziecku i już była w ciąży hak mi powiedział A drugiej ciąży to się dwa dni nie mogłam pozbierać, A jeszcze czasami mnie tak dobija kiedy my i kiedy my będziemy mieć dopiero jak się dowiedziała że taki tak to dopuściła
No nie wiem co Ci powiedzieć nk jak byłaś chora to mogło się coś przesunąć
Moze bierz profilaktycznie inofem czy ovarin, cos z tej grupy, przy pocs czesto pomagaTeraz nie brałam duphaston i jeszcze coś ale tylko przez dwa cykle żeby zajść ale nie zaszłam i teraz mam iść na badania hormonalne do szpitala
No i tak trzeba myślećNo moglo także próbowaliśmy cały czas [emoji4] Myślę że cykl był wykorzystany Ale czy w 100% to się okaże niedługo [emoji4]
Nie wiesz co nic teraz nie biorę biorę tylko jakieś witaminy dla starających sięMoze bierz profilaktycznie inofem czy ovarin, cos z tej grupy, przy pocs czesto pomagainozytol fajnie pomaga wielu dziewczynom
Kurze źle przeczytałam myślisz że może coś pomócNie wiesz co nic teraz nie biorę biorę tylko jakieś witaminy dla starających się
No dokładnie ale niektórzy może nie myślą bo nie są w naszej sytuacji i tylko cie kojarzą z tego że nie masz dzieciTonjest właśnie najgorsze jak naciska otoczenie. Dla mnie to jest trochę nie taktowne, nie powinno się pytać pytanie rzeczy bo nie znasz sytuacji. I czego jest tak że wszyscy pytają kiedy? A Ty co masz odpowiedzieć? Chce Ale nie mogę... ?! Trzeba się trochę zastanowić zanim się o to zapyta[emoji4]
No dokładnie ale niektórzy może nie myślą bo nie są w naszej sytuacji i tylko cie kojarzą z tego że nie masz dzieci