Kasiam13161
Fanka BB :)
Aha już sprawdziłam co to dokładnie, wiesz co ja od lekarki dostałam takie saszetki symfolic A teraz kupiłam prenatal duo, bo tamtego nie było w aptece już nie chodziłam po innych.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Symfolic to to samo co inofem,Aha już sprawdziłam co to dokładnie, wiesz co ja od lekarki dostałam takie saszetki symfolic A teraz kupiłam prenatal duo, bo tamtego nie było w aptece już nie chodziłam po innych.
Aha to już wiem No nie ma.Symfolic to to samo co inofem,
Prenatal ma witaminy ale z tego co sie orientuje nie ma myo-inozytolu a o niego wlasnie chodzi przy pocs
Ja widze roznice bo w tym cyklu test owu wyszedl pozytywny
Na pewno nie zaszkodza a moze akurat pomoga, duzo pozytywnego dziewczyny pisza o inozytoluAha to już wiem No nie ma.
Wiesz co ja poprzednie cykl miałam taki dziwny i długo A w tym właśnie czułam jakby była owulacja ale nie robiłam testów. To muszę kupić saszetki
No pewnie, o to nie wiedziałam dzięki za informacjęNa pewno nie zaszkodza a moze akurat pomoga, duzo pozytywnego dziewczyny pisza o inozytolu![]()
Moze mamy tego semego ginaDziewczyny mi gin mówił że do niego dużo ciąż wraca po inofolicu combi, i ten inozytol najbardziej mi polecał właśnieja w tym cyklu robiłam testy owulacyjne, owu niby była wg nich, a niestety test ciążowy ujemny. Teraz chyba dam sobie spokój z owulacyjnymi, tylko przez to się nakręcam bardziej, a tak naprawdę i one nie dają 100% pewności że owu była.