Aklime
Fanka BB :)
A skad jestes?Haha, albo rzeczywiście ten inofolic taki dobry albo gin ten sam![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A skad jestes?Haha, albo rzeczywiście ten inofolic taki dobry albo gin ten sam![]()
No nie dają, skoro wasz gin tak mówi i jeden i drugi chyba że to faktycznie jedenDziewczyny mi gin mówił że do niego dużo ciąż wraca po inofolicu combi, i ten inozytol najbardziej mi polecał właśnieja w tym cyklu robiłam testy owulacyjne, owu niby była wg nich, a niestety test ciążowy ujemny. Teraz chyba dam sobie spokój z owulacyjnymi, tylko przez to się nakręcam bardziej, a tak naprawdę i one nie dają 100% pewności że owu była.
No witaj no to powodzenia i żeby wam się szybko udało.Hej dziewczyny tu Asia, jestem nowa. Zaczęliśmy starania, za nami pierwszy nieudany cykl.
Hej. Ja jestem w trakcie drugiego cyklu starań, po antykoncepcji. Obecnie 21 dcHej dziewczyny tu Asia, jestem nowa. Zaczęliśmy starania, za nami pierwszy nieudany cykl.
Hej dziewczyny tu Asia, jestem nowa. Zaczęliśmy starania, za nami pierwszy nieudany cykl.
U mnie 24 tym że mam dłuższe cykle ale też czekam na niego. Jeśli ma być nagrodzona to już się nie mogę doczekać tej nagrody, bo ile już za mną nieudanych cykli to nie wiem już.U mnie 27 dc i czekam na nowy. Czekam i czekam![]()
Kasiam a który u ciebie dzień? No nie zawsze za 1 się uda, ale wytrwałość czasem jest nagradzana.
To co zrobić przyjdzie i będziecie się znowu starać A może teraz się udaHej. Ja teraz kończę pierwszy cykl starań. Jutro termin @ Ale nie wiem czy testować bo 3 testy negatywne były. Myślę że okres jednak przyjdzie [emoji58]
A objawy @ są?No hej dziwny. Nk niestety, nie udało się. Biel bieli, bieli...ahhh no trochę przykro Ale co zrobić. Trzeba żyć dalej i czekać na @ [emoji58][emoji4]