reklama

Stopa końsko-szpotawa

Milenka887 czy masz już tą szynę do spania na boku? Jak się sprawdza?. Ja dziś będę zamawiać ☺.
Sylwek0512 rozmawiałam dziś z panią Maria i szyna będzie pasować do naszych bucików ☺.
Juscza3700 ja bez facebokowa jestem, miałam nadzieję że tu będzie z kim się wymieniać doświadczeniami. Ale niestety mało kto i rzadko się odzywa.

reklama
AmMaWi hejka długo mnie nie było ale jesteśmy w trakcie przeprowadzki i po prostu mamy armagedon[emoji23]jeszcze nie zamówiłam tej szyny niestety właśnie przez przeprowadzkę ale jak już tylko dojdziemy do ładu że wszystkim to bd zamawiać [emoji4]jak będziesz miała już tą szynę to wstaw zdjęcie jak malutka w niej śpi na boku będę wdzięczna [emoji6]

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

Sylwek0512 szyna zostanie mi wysłana w przyszłym tygodniu po opłaceniu. Łączny koszt z przesyłką 270 złotych. Nie wiem czy nadaje się do noszenia w dzień, nie zapytałam bo na ostatniej kontroli lekarz orzekł że wystarczy już tylko spanie w szynie. Kontrolą czasem zajmuje się Czop a czasem jego świta. Sprawdzana jest ruchomości stopek. Cała kontrola trwa z 5 minut, wszystko jest jak w fabryce na taśmie. Czop wyjmuje zdjęcie stopek sprzed leczenia pokazuje osobom które są z nim i następuje sprawdzenie jak to wygląda na chwilę obecną. Przygotuj sobie listę pytań i weź ze sobą szynę z bucikami. Jeżeli nie chcesz stać w kolejce to przyjdź już koło 9. Jest tak jak przy gipsowaniu, decyduje kolejność przyjścia.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry