reklama

Stopa końsko-szpotawa

Ja mogę polecić dr Kocha w Poznaniu w szpitalu degi na ul 26czerwca my leczymy synka u niego i synek miał 4gipsy nacięcie ścięgna i 2gipsy i jak skończył 2mc miał szynę Denisa Browna teraz ma 21mc i szyna tylko na noc stopki są prosciutkie i śliczne zobaczymy co powie na teraz na wizycie mamy 5pazdziernika naprawdę polecam

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przywiedzenie w prawej stopie jest mocniejsze. Przy dłuższym masażu udaje mi się rozluźniać te przykurcze, ale rewelacji tu nie widzę :(

Załączniki

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    22,4 KB · Wyświetleń: 143
  • Capture1.JPG
    Capture1.JPG
    16,6 KB · Wyświetleń: 108
  • Capture.JPG
    Capture.JPG
    22,4 KB · Wyświetleń: 115
  • Capture1.JPG
    Capture1.JPG
    16,6 KB · Wyświetleń: 100
U mnie leczenie jest szyną denisa browna. Bebexy podobno nie powinny być uzywane w leczeniu sks. Na ustawienie szyny trzeba bardzo zwrócić uwagę bo lekarze ustawiają często tylko kąt s powinni jeszcze szerokość szyny. U mnie byla za szeroka i córcia ma koślawe kolanka

karmila77 faktycznie widać że stopki uciekają do środka troszkę jak najszybciej skonsultuję to z innym ortopeda i upieracie się na szynę a nie żadne ortezki a szynę się mierzy szerokość ramion dziecka i rączki wzdłuż tulowia

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

Karmila77 z tego co na zdjęciach widać jak najszybciej zapisz się do innego ortopedy. Bo może sie okazać ze nawrót bedzie na tyle duży że bedzie potrzebne ponowne gipsowanie Jeżeli żadna z dziewczyn tu nie podpowie jaki lekarz koło Ciebie, to zapisz się do grupy na FB. Tam jest dużo dziewczyn z różnymi doświadczeniami. Nie lubię tej grupy, ale wiedzę tam znajdziesz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry