Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas po wielkich bojach przyznali. mam przez to świadczenie pielęgnacyjne. zasiłek pielęgnacyjny i dodatek do rodzinnego.Dziewczyny wyrabiałyście dzieciakom orzeczenie o niepełnosprawności?
u nas było chyba 2x po 2tyg ale pewności nie mamPowiedzcie mi dziewczyny, czy po nacięciu achillesa gips zakłada się na dwa tygodnie, a potem na tydzień, czy może odwrotnie na tydzeń, a potem na dwa????
super ! jak będą problemy skórne to polecam ten krem co kiedyś pisałam. rewelacja.Jeszcze tylko 2 dni i zdejmujemy gipsikjuż się doczekać nie mogę, o niczym innym nie myślę...
jej to super wiadomości, u nas niestety od razu nie było szans, że wystarczą gipsy i co chodzicie do docenta Sułko ?kacperek od poniedzielku ma 5 gipsik. w poniedzialek sie dowiemy czy bedzie mial naciecie sciegna. bo nozka wizualnie jest juz "wyprostowana" ale jeszcze konskosc trzeba skorygowac. jest szansa, ze skoryguje sie to jescze gipsikiem. dowiem sie w poniedzialek.
dziewczyny - jaka jest cena szyny z bucikami? w prokocimiu podobno sami przywoza buciki. koszt 700 zl z czego NFZ ma zwrocic 300 zl.