Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nikt tu nikogo nie oskarża, na nikogo nie naskakuje ani nic, więc nie rozumiem skąd ten post. Temat nie zostal zakończony, więc logiczne jest to że dyskutujemy nadal. A jeżeli jest ktoś, komu to nie odpowiada to wystarczy, że nie będzie tu wchodził i po problemie
.Jeśli chodzi o księży wygłaszajćych kazania (to bez obrazy)ale większość z nich ma dzieciaki na boku,ofiarę z tacy bierzę na alimenty a jak nie na nie to kupuje sobie najdroższe samochody (i co jak co,ale Ci co mówią z ambony w żaden pozytywny sposób nie wpływają na umocnienie mojej (nie)wiary).A jeśli chodzi o Boga,Jezusa (i wszystkich świętych) to uważam że dla nich człowiek to poprostu człowiek i tak ja ja (żyjąc teraz XXI wieku) mieli by w du.pie w co inni wierzą a w co nie...liczyłoby się dla nich tylko to by ludzie byli pełni miłości,pokory,dobra a nie by żyli według zasad z średniowiecza (renesanu,baroku i czy innej epoki jak kto woli)!!!a Wy długo tak możecie....

Ale o co chodzi????Komuś TUTAJ też przeszkadzamy????To GDZIE mogłybyśmy porozmawiać na takie tematy:-
) nie padają....nie rozumiem....to,że takie z nas dziwadła,że czasem czujemy potrzebę wypowiedzenia się na takie tematy też....no,trudno....I tacy ludzie jak my tez muszą być na świecie....
.