Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nikt tu nikogo nie oskarża, na nikogo nie naskakuje ani nic, więc nie rozumiem skąd ten post. Temat nie zostal zakończony, więc logiczne jest to że dyskutujemy nadal. A jeżeli jest ktoś, komu to nie odpowiada to wystarczy, że nie będzie tu wchodził i po problemie
.Jeśli chodzi o księży wygłaszajćych kazania (to bez obrazy)ale większość z nich ma dzieciaki na boku,ofiarę z tacy bierzę na alimenty a jak nie na nie to kupuje sobie najdroższe samochody (i co jak co,ale Ci co mówią z ambony w żaden pozytywny sposób nie wpływają na umocnienie mojej (nie)wiary).A jeśli chodzi o Boga,Jezusa (i wszystkich świętych) to uważam że dla nich człowiek to poprostu człowiek i tak ja ja (żyjąc teraz XXI wieku) mieli by w du.pie w co inni wierzą a w co nie...liczyłoby się dla nich tylko to by ludzie byli pełni miłości,pokory,dobra a nie by żyli według zasad z średniowiecza (renesanu,baroku i czy innej epoki jak kto woli)!!!a Wy długo tak możecie....

Ale o co chodzi????Komuś TUTAJ też przeszkadzamy????To GDZIE mogłybyśmy porozmawiać na takie tematy:-
) nie padają....nie rozumiem....to,że takie z nas dziwadła,że czasem czujemy potrzebę wypowiedzenia się na takie tematy też....no,trudno....I tacy ludzie jak my tez muszą być na świecie....
.