reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

reklama
Hej ja po wizycie u lekarza, podobnie jak Leika wszystko w porzadku z dzidzią, szyjką pomimo twardnienia brzuszka.
Mam się oszczędzać i mało przy kompie siedziec, ale jak to zrobić w ciągu 8 godzinnej pracy?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no ja rano poleciałam na badania. Tyle ludzi byli szok. Ale poszłam bez kolejki myślałam ze mnie ludzie zjedza ale miałam to w nosie.

marylion super że z Tobą i dzidzią wszystko gra. Ale lepiej pomyśl o zwolnieniu żeby brzuszek trochę sie uspokoił.

Ostatnia edycja:
marylion74 - super, że z dzieciaczkiem wszystko dobrze ;-) a co do pracy, nie możesz iść już na zwolnienie? mój lekarz od początku pytał się czy pracuję, bo nie widział w karcie żeby wypisywał mi zwolnienie - ale ja jeszcze nie pracuję.

mamjakty idę na pewno w połowie września, może nawet od 10. Już nie mogę sie doczekać słodkiego leniuchowania. Lekarz też ciągle mnie pyta czy ma mi dać zwolnienie, ale ja na razie nie chciałam, bo bałam się że sie wynudzę w domu. Ale teraz juz idę :)

ja już od wczoraj na zwolnieniu i ani mi sie sni wracać!! w szkole to tylko nerwy i jescze raz nerwy niestety a ja do spokojnych nie należę:)

Dziewczyny które poraz pierwszy zostaniecie mamusiami obijajcie sie ile sie da potem zapomnijcie o sopkojnej nocy i dniu :-)
najpierw nie spisz w nocy bo płacze a potem nie spisz bo czzekasz kiedy wróci z imprezy;-) a miedzy tym sporo innych fascynujacych etapów!!!

Moja Julka gada jak katarynka i ciągle a coto a czemu mówie wam cudowny meksyk!!!!:-)

Hej dziewczynki.
Przepraszam, że zbyt częstu tu nie bywam ale mam w domu straszne zamieszanie. Najstarszy synek zacżą chodzenie do przedszkola i kiepsko to znosi a co za tym idzie ja równiez się tym stresuję. Po za tym w sobotę mam ślu siostry i muszę uszyć ubrania moim chłopaczkom żeby byli małymi przystojniakiami w takim dniu:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
U maleństwa wszystko dobrze. Bryka ale tam że zupełnie mi to nie przeszkadza w spaniu czy innych czynnościach. Ale ja za to troszkę jestem opuchnięta na buzi i chce mi się pić więc muszę jak najszybciej zrobić sobie testy na cukier bo to mogą być objawy cukrzycy ciężarnych:baffled::baffled::baffled: Za tydzień we wtorek idę do ginki to ją poproszę o skierownie. Dobra teraz już muszę zmykać do Tadeuszka bo niebespiecznie wspina się po szufladach i zaraz idziemy po Stasia. A potem ciąg dalszy szycia koszul i spodni garniturowych. Miłego dnia.

reklama
Do góry