reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

reklama
hej babolki

My po wizycie. Jest wszystko ok. Łożysko na przedniej ścianie ale wysoko. Szyjkę mam zamkniętą, twardą i ma 4,5 cm.

I będziemy mieli CÓRECZKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! malutka waży 402 g. Jest zdrowa. Serducho bije jak dzwon. Mała na usg strasznie fikała i bawiła się pępowiną i robiła nam papa, liczyliśmy paluszki i rączek bo robiła sobie kosi kosi. Raju już się nie mogę jej doczekać. A przytyłam od początku ciąży 7 kilo. Wyniki mam super. Kolejna wizyta za 4 tygodnie.

daga - gratulacje!! dziewczynki jednak górą :-) oby do końca ciąży wyniki Ci się nie zmieniły, ja mam morfologię paskudną - dziś właśnie po wizycie jestem - mam pić zakwas z buraków - nie piłam nigdy, ale już się dowiedziałam od mamuśki jak się go robi ;-) poza tym mocz mam ładny, szyjka dobrze trzyma, więc jest w miarę ok ;-)

Gratuluje córy :-)

No to mamy 18 do 16. I dobrze, będą miały chłopaki w czym wybierac :-p.

Siedzę i przedzieram się przez objasnienia co do diety. Gdzies wsadziłam materiały sprzed 1,5 roku i teraz od nowa musze odwala tę galernicza robotę :-/. Jak ja nie lubie mieszkac na walizkach...

Ostatnia edycja:
reklama
ha ha ja sama jestem w szoku że będzie córka bo myślałam że będzie synek. W tej ciąży o wiele lepiej się czuje, i się sobie podobam, mało jak na razie przytyłam. I wszyscy na około mówili syn jak nic. A tu proszę jaka niespodzianka. Także nie ma co się sugerować. Intuicja też mnie tym razem zawiodła. Przy Oliwci czułam że będzie dziewczyna.

Ale bardzo się cieszymy że będzie druga córa. A z tej tabelki co będzie to w obydwu ciążach mi się sprawdziło.

Nie ważne co byle było zdrowe.

Do góry