reklama

Styczeń 2009

reklama
dzis ktora? Daga? :-);-)
z moich nowych obserwacji...macie cos takiego, ze jak sie ruszycie/siadacie/przekrecacie jakos to wam strzykaja tak jakby kosci? chodzi mi o kosci biodrowe, miednice...jakby wszytsko nie bylo tam zwarte tak jak zawsze tylko porozluznianie i te kosci jakos tak przeskakuja, chodza luzno...nie wiem jak to opisac ale na poczatku jak mi strzykalo to sie az przestraszylam o co chodzi....

no ja mam wrażenie, że mi się miednica chwilami rozłazi :-D i strzyka strzyka coraz bardziej :blink:

dzis ktora? Daga? :-);-)
z moich nowych obserwacji...macie cos takiego, ze jak sie ruszycie/siadacie/przekrecacie jakos to wam strzykaja tak jakby kosci? chodzi mi o kosci biodrowe, miednice...jakby wszytsko nie bylo tam zwarte tak jak zawsze tylko porozluznianie i te kosci jakos tak przeskakuja, chodza luzno...nie wiem jak to opisac ale na poczatku jak mi strzykalo to sie az przestraszylam o co chodzi....

Ja tak mam :-) Takie uczucie jakby kość się przestawiała na inne miejsce :-).

Ja w poniedziałek wybieram się na ostatnią wizytę do mojej doktorki, kurcze, ostatnie USG, a 15 mam się stawić na wywołanie. szybciutko zleciało te 9 miesięcy :sorry2:

ja w 7m. jak byłam to chodziłam i klikałam... kośc o kosc mi się ocierała... podobno normalne bo przecież hormony tak działają na więzadła i ścięgna...;-)
a teraz tak mi krzyż napiernicza, że ja nie czuję czy mi klika czy nie :-P

no rozmawialam z kolezanka (jej maz to ginekolog poloznik) powiedziala ze takie strzykanie to bardzo dobrze...bo miednica sie rozluznia rozszerza i bedzie latwiej rodzic...powiedziala ze i tak pozno zaczelo mi strzykac i zebym sie cieszyla ze wogole klikam:-) choc wiadomo reguly nie ma...kazda ciaza/porod/kobieta jest inna

reklama
ja to dziś chyba wykituje! Serio jest mi tak źle że musze o tym napisać! Ciśnienie rośnie,żołądek mi wariuje, dziecko kopie i rusza się jakby się czegoś nawąchało (;-)) i jest mi tak niedobrze, że zaczełam się zastanawiać czy się czymś nie zatrułam...no i permanentnie jestem wkur...wkurzona. :crazy:
Uffff wyrzuciłam z siebie
:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry