marylion74
Zadomowiona(y)
Mi też nic nie strzyka, ale jak mam się przekręcić na drugi bok to strasznie mnie tez brzuch ciągnie jakby ważył z tonę!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dzis ktora? Daga? :-);-)
z moich nowych obserwacji...macie cos takiego, ze jak sie ruszycie/siadacie/przekrecacie jakos to wam strzykaja tak jakby kosci? chodzi mi o kosci biodrowe, miednice...jakby wszytsko nie bylo tam zwarte tak jak zawsze tylko porozluznianie i te kosci jakos tak przeskakuja, chodza luzno...nie wiem jak to opisac ale na poczatku jak mi strzykalo to sie az przestraszylam o co chodzi....
i strzyka strzyka coraz bardziej 
dzis ktora? Daga? :-);-)
z moich nowych obserwacji...macie cos takiego, ze jak sie ruszycie/siadacie/przekrecacie jakos to wam strzykaja tak jakby kosci? chodzi mi o kosci biodrowe, miednice...jakby wszytsko nie bylo tam zwarte tak jak zawsze tylko porozluznianie i te kosci jakos tak przeskakuja, chodza luzno...nie wiem jak to opisac ale na poczatku jak mi strzykalo to sie az przestraszylam o co chodzi....

:-)hiihihi no pod warunkiem ze ona mnie nie pocieszala tylko tak...hahahaEmilkaT hmm łatwiejszy poród, to mnie pocieszyłaś:-)