Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w sumie to nie zastanawiałam się jaka temp jest znakiem, żeby nie wychodzić
do dzisiaj byłysmy na spacerku codziennie, tylko ostatnie dni max godzinkę, bo mi zimno było
w domu na szczęście temp w miarę stała - około 22 st, tylko w sypialniach około 20 ;-)
nie wiało więc nie było tak źle, wczoraj -5 a dziś -7 - też tak max ok 1,5 godzinki teraz chodzimy - tylko właśnie moja Ola to na spacerze sobie śpi - nie wiem czy teraz jak tak mroźno jest to dobrze, że śpi? wczoraj to wyszłam godzinę po jej półtoragodzinnej drzemce a i tak skubana przysnęła w wózku
najgorsze jest to, że na tej naszej wsi trudno się od wiatru oslonić, a Karolka nie chce spokojnie siedzieć w wózku, tylko ciągle się wychyla 
u nas dopiero dzisiaj tak temp spadła, a do wczoraj było tak -5, wiec spokojnie można było wyjść na spacerek ;-) co prawda wracałyśmy z nosami czerwonymi , ale co tam 

saneczki czekają a Ola przeziębiona, troche pokasłuje i katar. Gość ją zaraził. Głupio było z domu wyprosić
Na weekend zapowiadają pogode bez zmian, więc chyba nadal będziemy siedzieć :-( W domku też zrobio sie chłodniej ale wolimy cieplej ubrać Ole niż odkręcać kaloryfer. Grzejnik chodzi tylko w łazience i kuchni. Tak samo było zeszłej zimy i młodą zahartowaliśmy. My chodzimy w krótkim rękawku a młoda w bodziaku i bluzie. Generalnie budynek ocieplony i przy ciepłej zimie to ciągle wietrzymy mieszkanko