Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Celinka - no piękne gratulacje!!!!!! jakoś czułam, że będziesz mieć Synka - skoro pisałaś, że wszyscy zachwalają, że pięknie wyglądasz - to ponoć na Synka :-) no i sama widzisz, że nerwy były zbędne - no ale cóż, mamy już tak mają - co to będzie potem
Celinka, gratuluje serdecznie. Chociaz szczerze Ci sie przyznam ze mialam nadzieje ze Ci sie nie sprawdzi ze jak dobrze wygladasz to na chlopa. Ale to z czystego egoizmu hehe
Celinka, strasznie się cieszę!!! Gratulacje!
I też popieram imię, wręcz z całego serca. W moim życiu Bartki są szczególne, tak mieli na imię wszyscy moi "poważni" chłopacy - począwszy od mojej pierwszej platonicznej miłości, poprzez ex, z którym spędziłam parę dobrych lat, po mojego męża dzisiaj :-)
No to teraz jeszcze trzymamy kciuki za Kluliczka :-)
W moim zyciu tez spotykalam samych fajnych Bartkow. Czy to chlopak, czy koledzy-zawsze byli fajni. No i jeszcze moj ulubiony instruktor aerobiku to Bartek
Marcia - to nie byłaś dodatkowo na USG? bo ostatnio pisałaś, że zamierzasz gdzieś pójść - ja właśnie tak zrobiłam (tydzień po usg u mojego gina poszłam dodatkowo gdzie indziej) i już wiem, co mam