reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczen 2011

reklama
klaudoos - dokładnie tak jak piszesz robię - myju myju przed + srodkowy strumien:-) ale cos dzisiaj nie wyszło:-D jutro mi ginek powie czy mam brac jakis antybiotyk czy nie... do tego mam za niski ciezar wlasciwy moczu co moze oznaczac niewydolnosc nerek, ale to tez lekarz musi stwierdzic a nie ja... pewnie jakies badania zaleci...

odebrałam wyniki i wychodzi na to, że jednak znowu cukrzyca ciężarnych. Wynik po godzinie od glukozy - 195. Po prostu super. :wściekła/y::wściekła/y:
oby tylko nie kazali iść do szpitala ....... :sad::sad::sad:

morfologia ok, w siuśkach znowu flora bakteryjna.

Ja juz się dobiłam do kompa!
Uf...po obiadku...syn chodził za mną z godzinę i mówił ze pyszne pacuszki by zjadł:)Więc rad nie rad zrobiłam im placka po węgiersku...wczoraj jedli ale widocznie smakowało:)
Karlita-Dobrze ze ok u Ciebie i u Synka
Ribi-Wspołczuje powrotu rwy oby jutro juz po niej śladu nie było
Claudia-Dobrze ze wszystko ok
Monciaa-Ja tez mam mega upławy...ale w ciązy taka moja uroda..czekam na wieści i oby wszystko bylo ok:)
Damqelle-rozsmieszylaś mnie tymi pięknymi widokami z okna(bolkami),Ja na szczęście nie mam takich widoków....z łazienki mam na sad,z kuchni i pokoju na podwórko i sad,a z drugiego pokoju na drogę i sad sąsiada w tle.Często auta nie jeżdżą bo ślepa droga..tylko sąsiedzi bo my na początku mieszkamy a za nami jeszcze km.
U nas tez na sarenkę mozna trafić,dzika,bażanty,zające-czesto.
Gdynianka-Trzymam kciuki aby maluszek jeszcze posiedział.

klaudoos - dokładnie tak jak piszesz robię - myju myju przed + srodkowy strumien:-) ale cos dzisiaj nie wyszło:-D jutro mi ginek powie czy mam brac jakis antybiotyk czy nie... do tego mam za niski ciezar wlasciwy moczu co moze oznaczac niewydolnosc nerek, ale to tez lekarz musi stwierdzic a nie ja... pewnie jakies badania zaleci...
no to kochana ja juz Ci nie pomoge :) ale to juz koncoweczka..

odebrałam wyniki i wychodzi na to, że jednak znowu cukrzyca ciężarnych. Wynik po godzinie od glukozy - 195. Po prostu super. :wściekła/y::wściekła/y:
oby tylko nie kazali iść do szpitala ....... :sad::sad::sad:

morfologia ok, w siuśkach znowu flora bakteryjna.
a dlaczego masz robione 50 po godzinie? zeby stwierdzic cukrzyce kilku lekarzy powiedzialo mi ze pewniejsze sa 75 i to po 2h.. trzymaj sie kochana.. cholera zawsze jakies dziadostwo musi sie do nas dolaczyc.. j

claudia kryształy w moczu....no nieźle brzmi, ale tez nie wiem co to oznacza.
fogia trzymam kciuki zeby obeszlo sie bez szpitala...moze odpowiednia dieta sprawi, ze sie cukier unormuje...

reklama
Do góry