Witam Was,
Ja mam termin wedlug om i obu USG 6/7 styczen. Ale wiem, ze tak naprawde to niemozliwe i termin wedlug owulacji jest 11 syczen +- jeden dzien (poza tym poczecie nie moglo byc wczesniej
. Ale pytalam poloznej i powiedziala, ze blad USG z 13 tyg wynosi +- 5 dni- wiec sie zgadza.
Ja mam silne przeczucie, ze to bedzie grudzien, choc nic na to nie wskazuje- zobaczymy.
Dzis w nocy mialam jeden dlugi bolesny skurcz chyba, ze mi sie to snilo
ale raczej nie. Tak samo mialam jeden 2 tygodnie temu- i to by bylo na tyle jesli chodzi o skurcze (chyba, ze nie rozrozniam tych niebolesnych). Ale mam wrazenie, ze dziecko nizej schodzi- czuje ruchy duzo nizej niz tydzien temu- w piatek u poloznej sie dowiem.
Ja mam termin wedlug om i obu USG 6/7 styczen. Ale wiem, ze tak naprawde to niemozliwe i termin wedlug owulacji jest 11 syczen +- jeden dzien (poza tym poczecie nie moglo byc wczesniej
Ja mam silne przeczucie, ze to bedzie grudzien, choc nic na to nie wskazuje- zobaczymy.
Dzis w nocy mialam jeden dlugi bolesny skurcz chyba, ze mi sie to snilo
,pewnie Mnie tez to czeka.W pierwszej ciązy tez tak mialam ze im blizej końca tym byłam taka bardzo delikutaśna
a juz jak pojechałam na porodówkę i badały mi czy jest i na ile rozwarcie.......
.