paola8536
Aktywna w BB
hehe to może wcześniej wyskoczy jak taki duży albo będzie ważył ponad 4 kgWeź mnie nie strasz bo mój w 26 tyle wazył,idę teraz w piątek na usg to zobaczymy ile waży aktualnie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hehe to może wcześniej wyskoczy jak taki duży albo będzie ważył ponad 4 kgWeź mnie nie strasz bo mój w 26 tyle wazył,idę teraz w piątek na usg to zobaczymy ile waży aktualnie.
hehe to może wcześniej wyskoczy jak taki duży albo będzie ważył ponad 4 kg
.No ale pożyjemy zobaczymy.Nie wiecie czy po porodzie będzie mąż mógł przyprowadzić naszą córeczkę czy dzieci nie wpuszczają??
osttanio mam jakies mega klopotyz pamiecia:-(.
teraz zmuszam sie zeby nie usnac tylko pojsc spac o normalnej porze.Czesc dziewczyny:-)
wotam sie dopiero teraz, bo od rana była tata i z meżem przykrecali stolik w kuchni i rolety do okna apotem przyszła koleżnaka na ploteczki:-)
Nadrobilam co naskrobalyscie ale przepraszam nie odpisze każdej bo juz pozapominalak która co pisalaosttanio mam jakies mega klopotyz pamiecia:-(.
Nocke mialam taka sobie usnełam o 4 ranoteraz zmuszam sie zeby nie usnac tylko pojsc spac o normalnej porze.
Brzuszek mnie troche boli, napina sie starsznie i tak dosyc bolesnie...bóle miesiaczkowe to generalnie standard nawet mnie nie dziwią..obserwuje tylko czy przechodza czy sie nasialają...narazie przechodza....i w ogole zaczęly bolec mnie nogi....tzn mięsnie tak jkabym skonczyla ćwiczyc na jakims urzedzeniu na silowni...taki ból jakby zakwasy...a nie mam po czym ich miec bo nie ćwicze ani nic...czy ktoras z was tez tak ma??

no i zmobilizowalas mnie do wziecia mojego kalendarza... coz.. do zdarzen dochodzilo takze po 8.kwietniau nas identycznie ale zdarzenia zakonczylismy 11.04 tak jak lekarz kazal
![]()