reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

jak ja sie denerwuje to zawsze tak mam przyslowiowa "sraczka egzaminacyjna" zawsze mnie doslownie lapala.. zreszta teraz juz tez jestem po, naprawde przezywam nasze rozpakowywanie..

szalom- co u Was? bo widze ze sie odezwalas na innym watku:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny mam bole miesiaczkowe, dosc silne, ja mialam zawsze okropne bole a do tego maly szaleje w srodku co zwieksza bol... poradzcie cos... bo juz mnie dlugo boli i nie przestaje
dokladnie jak pisze joasia.. wiele dziewczyn tak zaczyna porod, wiec smigaj po nospe i pod prysznic, powinno przejsc/rozbujac sie

jestesmy z toba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smigaj pod prysznic raz dwa!!!!!!!! o boze ja zaraz sraczki z nerwow przez ciebie dostane:)

Klaudoos, kocham Cię normalnie za te Twoje teksty:-D

To ja już miałam uspokajać Tonię, że odejście czopa wcale nie oznacza, że dziś urodzi (mojej siostrze odszedł czop z krwią przy pierwszym porodzie, nie wiedziała co to i pojechała na IP; zostawili ją w szpitalu, ale urodziła po 2 dniach dopiero), no ale doczytałam do końca, że zaczęły się skurcze, więc chyba Gdynianka nie będzie No. 1.:-)

W końcu się doczekałam sensacji na forum!

No i jeszcze Blondi:-D Czyżbyście miały rację, że jak się zacznie, to jedna za drugą?:-) Są jeszcze jakieś chętna na dzisiaj?:-D Ale mam radochę!!!

eevciaa- Ja tez nie mogłam wytrzymać ze śmiechu....klaudoos zawsze mnie czymś rozwali:) hi hi hi oby przez Tonię nie przyspieszyła sobie ....i zaraz tez będzie frunąć.

Klaudoos-tekst o sr.... pierwsza klasa :) ja tez mam tak niestety ze jak cos waznego to zaraz kibelek....hmmm przed maturą utknełam w wc na dobre 2 h................ a bez smecty nie dałabym rady dojechać .....

Blondi-jak masz nospe w domku to weź ,jak Ci jeszcze nie przeszło

A na grudniówkach juz jest 38 dzieciaczków...a ostatnio jak wchodziłam było 20...ale maja tempo

reklama
o Boziu... dziewczyny szalejecie z tym rozpakowywaniem się :-D

a tak na powaznie:

Tonia - trzymamy kciuki!!!!!

Blondi - za ciebie też trzymamy, bo może się właśnie zaczyna:-)

ciekawe co u Paoli?

a do mnie zadzwonił ginek i powiedział, że jest strasznie zimno i drogi mało przejzedne do jego gabinetu i może lepiej abym poczekała z tym wymazem do przyszłego tygodnia... na co ja odpowiedziałam mu, że jak mnie wytrzepie po drodze na tych wertepach to szybciej urodzę:-) więc powiedział mi: "zapraszam dzisiaj koło 14"... :-D
fajnie że sie martwi o ciężarówę...

Do góry