Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-):-):-) u mnie nic sie nie dzieje!! o dziwo tylko szrama na brzuchu boli a krocza nawet nie czuje! zebym tak sie czula przez cala ciaze jak dzis to bym chodzila zadowolona z zycia z bananem na twarzy i smiagalabym po sklepach!!!!!malutka- ja tego samego się obawiam, wg OM mam termin na 27.01 a usg oscylują między 25.01 a 06.02, córeczka malutka więc możliwe że jednak późniejwiecie ja mam takie przeczucie, ze ostatnia urodze i to w lutymbo termin z Om 29 stycznia a wg usg 6 luty, wiec pewnie na swoja dzidzie poczekam troche i bede z wami przezywac wasze porody. i po troche bede wam zazdroscic, ze wy juz macie swoje skarby w ramionach
malutka- ja tego samego się obawiam, wg OM mam termin na 27.01 a usg oscylują między 25.01 a 06.02, córeczka malutka więc możliwe że jednak później
nie ja mysle ze nie! czulabym to w moczuklaudoss cos mi sie wydaje, ze ty nastepna w kolejce bo organizm sie oczyszcza
no i cos za bardzo smigasz dzisiaj za duzo energii