Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Claudia- Ja mam taką fajną ciocię,co ma wszystko...więc .... nie kupujemy jej głupot...tylko jak zaprasza nas na święta to Zawsze jakieś czekoladki-teraz są takie rózne fajne w metalowych puszkach....
Moze jakiegoś fajnego kwiatka doniczkowego??? Moja kumpela jak ma jakieś swoje święta to zawsze od każdego kwiatka dostanie bo uwielbia w doniczkach.......................
No nie wiem co Ci doradzić.... albo są takie ozdobne filiżaneczki ze spodkami.......
FILIŻANKA ZE SPODKIEM ANIOŁEK AŻUR QUEEN ISABEL (1367593641) - Aukcje internetowe Allegro
Są rózne......na all..mój małż dostał takie na urodziny 2 szt ze spodkami i nie piję w domu kawki z niczego innego......mam taki rytuał
Zadowolony był...bo juz co prezent to flaszka...to mu się znudzil...a tu od znajomych dostał filiżanki i pluszowego kwiatkahe he wazny pomysł

a ja tylko spałam:-) i kazalam mu jeszcze byc na tym spotkaniu... kochany...
moja mama sie śmiała i pytała czy gdzieś sie nie wybieram i chyba z złą godzine to powiedziała:/
jak tylko sie położyłam znów poczułam te okropne SKURCZE!!! jak przy miesiączce! leżałam, wzięłam no spe ale narazie nic, z nerwów dostałam biegunki, BOJĘ SIĘ JAK CHOLERA!!!!!
dziekuję bardzo za numer:***** idę się położyć bo te bóle robią się regularniejsze i mocniejsze, oby przeszły szybko