Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
,kurcze mnie dopadła nie wiem co mam wziąść.Jutro rano mam wizytę ale do jutra to ja padne chyba...do tego nie mogę chodzić tak mnie bolą pachwiny i spojenie łonowe,mimo iż to moja 3 ciąża nigdy tak nie miałam poradźcie coś :-(A ja siedzę i ryczę. Mam już dosyć tego stanu. Wszystko mnie drażni, ręka boli, brzuch ciśnie, piersi się nie mieszczą w staniku. Jakbym miała ogromny PMS. Jak mam to dziecię wyjąć ze mnie. Chcę być już normalna. Niech mi któraś z Was odstąpi swój wcześniejszy termin. :-(
A ja siedzę i ryczę. Mam już dosyć tego stanu. Wszystko mnie drażni, ręka boli, brzuch ciśnie, piersi się nie mieszczą w staniku. Jakbym miała ogromny PMS. Jak mam to dziecię wyjąć ze mnie. Chcę być już normalna. Niech mi któraś z Was odstąpi swój wcześniejszy termin. :-(

no to mamy pierwszego klocka 4150 wagi :-) i czyzby to nasza gabriella ktora zaplanowala porod na styczen??:-)