Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Termin z OM mam na 2 stycznia:-)Blondi jutro masz termin no ciekawe co się będzie działo.

Cześć dziewczyny, dopisałam do końca tą moja porodową opowieść,nie było tam wiele do pisania...
Trudno coś mi się zebrać by Was podczytywać i nie jestem na bierząco, w dodatku Marcel coś mi się chyba rozchoruje, kaszle, katar i stan podgorączkowy. Żeby tylko Liliana nie złapała od niego nic. Była dziś u nas połażna znowu na wizycie.. na taką natrafiłam babkę zakręconą że gdyby to było moje pierwsze dziecko to poprosiłabym o zmianę no ale przymykam oko na jej fanaberie.
Muszę ten mój suwaczek zmienić bo mała ma 2tyg a ja tu jeszcze w ciąży jestem hihihi.
No Ja juz po wizycie.I cisnienie mialam 140/90 przymknela dzisiaj oko powiedziala ze to jest najnizszy najwyzszego ale mam w piatek przyjsc do pielegnairki na kontrol cisnienia i w srode za tydzien do niej matko oni mnie tym cisnieniem wykoncza.MOwie do polznej ze w domu mam ok i w szpitalu tez a ona ze jej przykro i ona nie wie czemu tak na mnie dziala przychodnia.Mysli ze moze przez to ze ide pieszo i za malo odpoczywam przed pomiarem a czekalam dzisiaj 45 minut mi sie wydaje zze to na sama mysl ze mi skoczy skacze mi.Wiec chyba juz do konca ciazy bede chodzic na czeste mierzenie cisnienia.Jednego sie boje w pierwszej ciazy pierwszy raz w szpitalu wyladowalam wlasnie na sylwestra i to przez cisnienie mam nadzieje ze w piatek 31 historia sie mi nie powtorzy.
Bez brzucha tak dziwnie mi trochę było przez pierwszy tydzień a teraz już wszystko toczy się właściwym rytmem, brzuch pusty, kołyska pełna...Witaj :-) Cudownie, że jesteście już całą rodzinką, jak samopoczucie? Bez brzuszka dziwnie jest czy normalnie? Zyczę zdrówka dla Marcelka, no i oczywiście, żeby nie zaraził Ci córci ...
Wracaj do Nas i pisz częściej bo stęskniłysmy się już :-)
Buziaki dla Nowego domownika :-)
---------------
Piękna ta Twoja historia porodu :-) aż się rodzić chce :-)