Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Joasia - urlop tzw. ojcowski może jak najbardziej wziąć. Bo chyba nie chodzi Ci o macierzyński dla tatusia - ten dopiero po 8 tygodniach, jak mama chce wrócić wcześniej do pracy.Dziewczyny powiedzcie mi czy jak ja już urodzę i będzie mi się liczył macierzyński od dnia porodu to mój mąż może wziąć tacierzyński w tym czasie??? by być z nami w tym czasie??
nie krwawie juz.. tzn na IP jeszcze poszlo ale po powrocie chyba nic. poza tym w nocy co skurcz to lecial czop plynny z krwia, a nawet kapki krwi samej..klaudoos - normalnie szkoda mi ciebie... nie wyobrazam sobie tak sie meczyc bez opieki lekarskiej:/ dla mnie to jest dziwne bo powinni cie zostawic na obserwacji i w razie czego zapodac oksytocyne albo zel dopochwowy na rozwarcie... a nie odeslac do domu... a krwawisz jeszcze?

Życzę żeby u Ciebie nie trwało to już zbyt długo! Tulam!