Patrycja89
Mama Kubusia
Blondi, mój maluszek też śpi w rożku. narazie w poprzek łóżeczka, taki jest maleńki ;P
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

już byłam taka wystraszona, miałam jechać na IP ale na szczęście moje słoneczko mnie uspokoiło 
a tak już bym chciała że by wyszła, namawiam ją codziennie i nic, nawet straszę że jak szybko nie wyjdzie to nie założy tych ślicznych sukieneczek bo za duża będzie 
Dziewczyny te co mają juz maluszków przy sobie:
Czy Wasze maleństwa śpią w rożkach czy pod kołderkami?
Mój Jaś śpi zawinięty w kocyk. Wcześniej jeszcze przykrywałam go kołderką, ale stwierdziłam, że może być mu za gorąco, bo w mieszkaniu mamy 22,5 st, bo przy 21 zalecanych przy dzieciach nam było za zimno;-) Więc poszliśmy na taki kompromis.
Ja też się będę pewnie już tak za tydzień martwiła o łożysko tym bardziej przy mojej cukrzycy bo się prędzej w tym wypadku starzeje...witam
tak czytam że wiele z was się już zaczyna martwić o łożysko, wody płodowe i przede wszystkim malca...
Mój Jaś śpi zawinięty w kocyk. Wcześniej jeszcze przykrywałam go kołderką, ale stwierdziłam, że może być mu za gorąco, bo w mieszkaniu mamy 22,5 st, bo przy 21 zalecanych przy dzieciach nam było za zimno;-) Więc poszliśmy na taki kompromis.