reklama

Styczen 2011

Ja muszę Was opuścić niestety, wybieram się już na terapię, a potem idę do pracy i jeszcze niosę ze sobą zaświadczenie o ciąży, które pójdzie do kadr w Katowicach - tam gdzie jest Pani Prezes główna "agat"
oj, ale się będzie działo jak już to dostaną
dzieci43.gif

reklama
ja od wczoraj wcinam salatke grecka z duza iloscia oliwek i sera feta mniammmm.
co do slodkosci to czasem cos tam zjem a w pierwszej ciazy wogole nie moglam patrzec na slodkie. teraz za mna chodzi ptasie mleczko.
rzeczka moja cora ma takie smaki uwielbia ogorki kiszone a za slodyczami nie przepada a smaki ma po mezu no to teraz licze, ze synus bedzie .

carri dziwne, ze ci nic nie przepisal ja od razu dostalam globulki. a co sie tyczy tych infekcji to zmora okropna ja znajac moje szczescie jak raz juz zlapalam na poczatku ciazy bedzie mnie to meczyc pewnie co jakis czas.

A ja wręcz odwrotnie przed ciążą lubiłam słodkie ale wystarczyło jak raz w tygodniu coś zjadałam. A teraz to nie ma dnia bez słodyczy, pochłaniam wszystko. Podobno te słodkie zachcianki są na dziewczynkę:-)

A ja wręcz odwrotnie przed ciążą lubiłam słodkie ale wystarczyło jak raz w tygodniu coś zjadałam. A teraz to nie ma dnia bez słodyczy, pochłaniam wszystko. Podobno te słodkie zachcianki są na dziewczynkę:-)

eeee mam nadzieje ze sie mylisz bo my jakos jestesmy przeswiadzeni ze bedzie dziewczynka . od samego poczatku jest Julka . hehheh ale beda jaja jak bedzie Mateusz ( na co tez sie jakos szykujemy ) heheh nie moge sie doczekac juz :)
To nie tak ze bardziej chcemy dziewczynke ,poprostu takie mamy przeczucie ze to bedzie Julka

a czy u którejś z Was lekarz już coś mówił na temat płci :confused:

ja myślałam że już na przezierności karkowej podzieli się jakimiś spostrzeżeniami ale nic :sorry2: szkoda bo już nie mogę się doczekać kiedy poznam mieszkańca mojego brzuszka :-) choć i tak cały czas gadam do niego Kajetanek :-D:-D

a czy u którejś z Was lekarz już coś mówił na temat płci :confused:

ja myślałam że już na przezierności karkowej podzieli się jakimiś spostrzeżeniami ale nic :sorry2: szkoda bo już nie mogę się doczekać kiedy poznam mieszkańca mojego brzuszka :-) choć i tak cały czas gadam do niego Kajetanek :-D:-D

heheh to tak jak my -Julka
nam lekarz powiedzial na przeziernosci karkowej ze jeszcze za wczesnie i on nie chce zgadywac jaka plec . tez liczylismy ze nam potwierdzi ze bedzie dziewczynka

Podobno te słodkie zachcianki są na dziewczynkę:-)
Oj, mam nadzieję, że to tylko jednak przesąd, bo jak byłam w ciąży z najmłodszym synem, to codziennie rano musiałam lecieć do sklepu kupić sobie Milky Waya - a teraz nie mogę na nie patrzeć, takie to słodkie, błe :-) A synek był...
To może tym razem, jak jem głównie mięsiwo, to może się doczekam :-)

A tak w ogóle to dzień dobry :-)

Batonik - ja też myślałam, że coś mi już powiedzą, ale uparł się lekarz, że nie powie - chociaż mam wrażenie, że coś widział, tylko nie chciał w razie czego popełnić błędu. Zwłaszcza w odpowiedzi na moje pytanie: Panie doktorze, a widać już, że to na pewno dziewczynka? :-D

reklama
Dzień Dobry :)

A nam lekarz powiedział na przeziorności karkowej, że na 60% chłopiec :) I ja jak byłam w ciąży z Wiki to zajadałam się jabłkami z cynamonemm i makaronem i słodyczami i lodami. A teraz nie mogę patrzeć na jabłka, lody i słodkości. Najchętniej to coś na ostro bym zjadła, jakieś dobre mięsko itd :)

dzisiaj dzieciaki u nas więc idę do ogrodu do nich :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry