reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczen 2011

reklama
Claudia - trzeba wierzyć ze pomoze,sciskam Cie mocno
a moja panienka dzis spi cały dzień ,az sie boję co bedzie w nocy....budzi sie troszke pociagnie ,popłacze i znow zasypia.normalnie miałam czas na zrobienie porządnego obiadku i sałatki jarzynowej :-)

ticker.php

Witam.

A mój mały tylko je,potem przysypia przy cycu,znowu je i tak w koło.W sumie to tylko nocą śpi a w dzień kima podczas karmienia i to tyle a jak go kładę to zaraz się budzi..no szasami do godziny pośpi.

Claudia-jestem z wami sercem,czekam cały czas aż napiszesz że już jest dobrze..kochana trzymajcie się.

claudia mam nadzieje, ze michalek wyzdrowieje i bedzie wszystko dobrze.

ach jak tak czytam o waszych pociechach to sobie mysle, zemoglaby ta moja niezdecydowana pieknosc w koncu ruszyc swoj zgrabny tylek i zaczac sie rodzic bo wszyscy sie denerwuja bardziej ode mnie i wkurza mnie to eh :-(. jeszcze moja mamuska mnie dobija swoimi tekstami i jak zwykle podminowana chodze przez nia. jest jednak jedna dobra wiadomosc miska znow zaczela wolac siku i dzis juz 3 razy sikala do nocnika.
co zas terminu porodu to wiedzialam, ze przenosze :-) ale i tak styczniowka pozostane w koncu gdziez ja znajde takie wyborowe towarzystwo jak tu :-D.

ide wieszac pranie moze mloda ruszy sumienie :-p

Malutk_a - widzisz, nie chciałaś na mnie czekać? zobaczysz, jeszcze się okaże, ze urodzimy tego samego dnia :-D

ja tam też nie wyobrażam sobie przenosić do lutówek :-)
malutk_a - powodzenia w wyganianiu małej :-)
ja dziś odkurzyłam, umyłam łazienkę, zrobiłam obiad, byłam na zakupach a Ala ma to gdzieś i twardo siedzi :-)
ciekawe... sąsiedzi już nawet się pytają a o rodzinie nie wspomnę ;-)

Malutk_a - widzisz, nie chciałaś na mnie czekać? zobaczysz, jeszcze się okaże, ze urodzimy tego samego dnia :-D
wiesz pomyslalam o tym samym, ze patrzec jak urodzimy tego samego dnia :-) tyle, ze w innych szpitalach hehe

joasienka dobrze, ze ty jeszcze nam dotrzymujesz towarzystwa w dwupaku i sie udzielasz na forum bo tu tematy cyckowe hehe i tak jakos smutno sie robi, ze ta moja siedzi w brzuchu zamiast wisiec na cycu :-p

joasienka dobrze, ze ty jeszcze nam dotrzymujesz towarzystwa w dwupaku i sie udzielasz na forum bo tu tematy cyckowe hehe i tak jakos smutno sie robi, ze ta moja siedzi w brzuchu zamiast wisiec na cycu :-p
Specjalnie dla Was mogę zacząć pisać o moim hemoroidzie, bo mi daje równo popalić, a miałam nadzieję, że po porodzie da spokój :-D :-D :-D

Dziewczynki, wybaczcie te cyckowe tematy, ale jakoś tak świat się kręci wokół tego ostatnio - i Wam też w najbliższym czasie zacznie... ;-)

reklama
Mnie hemoroid juz przeszedl wiec nie ma sensu o nim pisac;-).
Ugotowalam obiad i posprzatalam nieco- dumna z siebie jestem ze hej.
A we wtorek czeka nas podroz do Londynu po paszport. Juz sie strasuje jak to bedzie- 2,5h w jedna strone.
No ale chcemy na swieta byc w Polsce wiec inaczej sie nie da.

Do góry