reklama

Styczen 2011

jak ja Wam tej pizzy zazdroszczę :-(
u mnie ścisła dietka to pomarzyć można.
u nas weekend rodzinno-spacerowy bo rodzinka z wojaży wróciła no i pogoda znośna-słońce ale jeszcze jest chłodno,dobrze że chociaż planowy śnieg nie padał.
ja zaraz idę spać bo padnięta jestem, jutro mam wizytę u ginki, mam nadzieję że będzie wszystko dobrze.
pozdrawiam i dobrej nocki

reklama
DZiewczyny jak sie karmi piersia to przez ten caly czas mozna nie miec okresu JA tak mialam przy pierwszym dziecku brak przez prawie 8 miesiecy.Ja bym sie tym niestresowala a wrecz cieszyla.A mi sie jutro konczy pierwsze opakowanie tabsow wiec tylko patrzec jak dostane.MOje dzieci spia od 20 tez obejrzalam na spokojnie x factor i przepis na zycie i teraz uciekam do lozeczka bo mezus juz w nim czeka.Wiec spokojnych nocek i do jutra :)

gosia z tym okresem to nie tak do konca zalezy ile razy sie karmi piersia i jakie sa odstepy czasow z tego co pamietam bo dawno juz o tym czytalam wiec moge sie mylic. przy misce pierwszy okres dostalam jak skonczyla 8 m-cy

pizza... pyszności ale ja boję się jeść takie rzeczy, może i dobrze bo jak zaczęłabym to pewnie nie byłoby końca. Chociaż dziś skusiłąm się na ciasto z cukierni i było pyszne. Za to teraz moją małą znów boli brzuszek i popłakuje przez sen, jest niespokojna. Czasami naprawdę nie wiem co mam już jeść by jej nie zaszkodziło.

Olandia - najlepiej zobacz gazetki w internecie różnych marketów gdzie akurat jest promocja, ja przeważnie też tak patrzę i nie trzeba przy tym wychodzić z domu :-)

jesli chodzi o pieluchy nie pomoge,
my juz dziecka wykapali a teraz czas wolny,
cos mi sie maz bojowy na wieczor zrobil... ale to chyba efekt roz. z najemca mieszkania.
Natusi pepulek ciagle sie babra - od tyg. chce sie dostac do pediatry pryw. i nie mam szczescia...
chcialam jeszcze obgadac temat ciaglych uczulen... moze jutro sie uda.
jutro rano moja kolezanka ma cc, czekaja na Pole - jak zwykle przezywam to bardzo i od wczoraj o niej mysle. nie jestesmy jakos zzyte ale ja wszelkie ciaze, porody i etc. b. przezywam:)
pola bedzie ur 28.03 dokladnie 3 miesiace po Natalce... eh..

Hej z rana. Mała przysnęła więc mam chwilę. Noc dziwna bo od 2 się kręciła aż do 6 potem wstała (oczywiście jadła co 3 godziny) i znów kręcenie. Powód - mega kupa która aż wyciekła z pampersa. Ale zauważyłam że jak nie daje espumisanu w nocy to lepiej znosi te poranne kupy.
Co do jedzenia to ja już nie wiem. Jak uważam co jem to ma gazy a jak zjem coś niezdrowego to jej nic nie jest. Mam wrażenie że to ograniczenie jedzenia to jedna wielka ściema i po prostu będzie miała gazy dopóki jej jelita się nie ustawią. Prababcia wczoraj kazała mi wszystko jeść :-) bo schudłam :-) Może pomyślicie że jestem głupia ale tak mi poleciała waga że żadne spodnie nie są na mnie dobre. Muszę chodzić w dresach bo wszystko spada z bioder a mam takie fajne portki sprzed ciąży. Ale się nie ważę chociaż mnie korci. Czekam na ciepłe dni aby wskoczyć w getry i adidasy.
A co do okresu. Byłam u gina tydzień temu. Pytałam się kiedy po cesarce można zajść ponownie. Ponieważ ja za drugim razem też będę miała cesarkę powiedział że jak tylko dostanę okres i wróci cykl do normy (jakby miało być naturalnie to odstęp ma być dłuższy). No i wygadał. Okres mam jak nic, dziś to już jestem pewna. To chyba przez ten tydzień przerwy w karmieniu i przez to że mała mało ciągnie cyca. A było tak fajnie :-) Idę jeść a potem na ławeczkę w parku bo ma być piękna pogoda.
Przed porodem mówili że jak urodzę to miesiączki będą mniej boleć - ciekawa jestem jak będzie (jak na razie nie boli ) ale może się rozkręci. Miłego dnia

Aha, moja Natala zasiliła grono dwumiesięczniaków :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry