reklama

Styczen 2011

kate - dawaj linka do tych militarnych bodziaków. Że my wszyscy zielonoocy to nam w moro do twarzy. A co tam - też bym bodziak kupiła marii. Uwielbiam body:)
ribi - też go nie trawię, zwłaszcza jak dotyka modelki tą swoją laską. A jego głos mnie irytuje wręcz.
Marii też się nie przewraca - może dlatego że nie ćwiczymy przewracania. Za to wyciąga rączki do zabawek i wkłada pieluchę do buzi

Ostatnia edycja:
reklama
Ribi mój Tomek też się nie przewraca. Jak ja go popchnę trochę to tak, ale sam to nie. Jutro będę u pediatry z nim na szczepieniu to zapytam. W ogóle to niepokoi mnie to, że jak leży na brzuchu to tak wygina się w łuk trochę. Wika tak robiła i okazało się, że ma asymetrię i przez rok chodziliśmy na rehabilitację. Zobaczymy co teraz/

Tomek to do buzi jakby mógł to cała pieluchę by włążył nie mówiąc już o swoich pięściach :)

Ribi Mój Bartuś też taki leniuszek bo mu się nieche, tylko jak leży na macie to się przewraca bo zabawki chce dosięgnąć:)
Od kilku dni też jego rączka ląduje ciągle w buzi nawet jak nie jest głodny, trzyma się za dolne dziąsło i strasznie się ślini a przy tym wydaje swoje kochane dźwięki:)

Ribi - moja Natalka też leniuszek i nie chce nic robić. Nawet głowę podnosi z wielkim grymasem, że musi ćwiczyć. Najchętniej by jadła i kupała.
Dziś zostałam postrzelona kupą, masakra takie ciśnienie. Nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać. Dziecko oczywiście miało ubaw bo gaz poszedł z dupci i ulga od razu. Okupana ja, przewijak, przybornik, podłoga i moje kapcie. I oczywiście rano prałam wszystkie jej rzeczy. Czasem myślę że ona tak specjalnie aby ją tylko wykąpać kilka razy dziennie.
Ja dziś nie dawalam jej espumisanu w dzień tylko na wieczór i zobaczę jutro rano jak tam jej jelitka czy już wracają na właściwy tor.
KOMPLETY BAWEŁNIANE MORO ŚPIOCHY + KAFTANIK 80 (1530216809) - Aukcje internetowe Allegro link do body militarnych. Są w kolorze misji pokojowych a nie zielone niestety. Ale to dobrze bo kolega był w Iraku. :-) Polecam tego sprzedawcę. Ja zamówiłam ostatnio półśpiochy bezuciskowe i jestem bardzo zadowolona. Mam też komplety kaftanik i śpiochy ale już na rozmiar 62 a to lada chwila bo już powoli bluzeczki pasują. Ale jakościowo naprawdę fajne a półśpiochy nie uciskają i mają fajną gumę.

Witam wieczorkiem,
hania witaj :)

Ribi moja Nastka ma dokladnie tyle co Twoj Macius i tez sie jeszcze nie obraca. Maluszki maja jeszcze czas na obracanie :) Nie ma sie czym przejmowac , a juz na pewno najlepiej nie czytac w poradnikach kiedy dziecko powinno cos robic, bo tylko niepotrzebnie sie czlowiek stresuje ;) Jak cos to pediatry najlepiej pytac.

Ja tez nie cwicze obrotow , bo w sumie nie wiem jak to prawidlowo robic...

Jacykowa tez nie lubie ;) Jest strasznie irytujacy...

hej,
my dziś poza domem znowu, wizyta u ginki zaliczona-wszystko ok, spacery, obiad, herbata na mieście.
wróciłyśmy ok 18, padnięta jestem, widzę że u was ok, miłego wieczoru

naprawdę fajne te worki, ktoś pisał że są w biedronce - jutro jak nie zapomnę to wejdę i zobaczę a jak nie będzie to zamówię na all.
Dziś zamówiłam kilka zabaweczek dla mojej małej a przy okazji dla dzieci znajomych - bedę miała prezenty już na święta. mam nadzieję ze szybko przyjdą.

uciekam spać, bo już na oczy ledwo widzę

Witam się i ja!!

A my też wczoraj chrzciliśmy, Kamilek w kościółku bardzo grzeczny, choć usnął dopiero po polaniu główki, a tak to był cichutko, ale oczy jak 5 zł:-D
Imprezkę robiliśmy w lokalu, było bardzo miło i goście widać zadowoleni no i my też:tak:

Od chrzestnej dostał Kamilek matę edukacyjną, więc dziś się na niej bawił, aż był marudny i potem spał jak zabity. Podnosi troszkę główkę, ale do takiego prawdziwego trzymania to mu jeszcze daleko:-(..

Obracać się nie obraca, to mu też pewnie przyjdzie później, za to bardzo wierzga nogami i macha rączkami i wszystko wokół podziwia

a co do aktywności - butle je co 3 godziny, a pomiędzy to czasami po pół godzinie pada, czasami po godzinie, a czasami do następnego karmienia wcale nie śpi..

idę zaraz do wanny a potem spać..

Dobranoc!!!

Hania - witaj
Ariska , claudia--- tak sie ciesze ze u was wkoncu wszystko OK
modlicha-- Kubusiek róznie.. butle tez mu sie staram dawac co 3 godziny ale on 70ml na raz zjada wiec tak sie nie trzymam tych wytycznych..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry