reklama

Styczen 2011

my się wybieramy na rehabilitację

najlepsze jest to, że musimy iść piechotą
ni wiem czy zdążymy i czy trafimy, bo to daleko :-(

reklama
Witam się i ja:)
mój Maciuś ma od dwóch dni super sen, spi w nocy 8h i w dzien z 3h bardzo się cieszę:)
Własnie kurier przyniósł świecę i szatkę:) jupi, śliczne są:), ale nadal czekam na zaproszenia, już 2 tygodnie, oby w tym tygodniu już przyszły bo chrzest w Święta a u Nas wszystko stoi...

Maciuś dziś skończył 3 miesiące:D, madzia dzięki za pamięć i za życznia:)

Blondi u nas tez chrzest w święta a nic jeszcze takiego nie mamy;/ ani dla dziecka ani do potraw, w tą sobote moze cos sie dopiero kupi.
ale ciepło na dworku, byliśmy u mojej babci z Antosiem i wracaliśmy pieszo....

martuś88 - my robimy w resteuracji więc o potrawy się się martwię, natomiast chcemy już zacząć zapraszać na chrzciny bo podobno powinno się 2 tyg przed już wszystkich poprosić, a tu Święta za 24 dni:) a na zaproszenia nadal czekamy... niewiadomo czy przyjdą w tym tygodniu. na ile osób robicie? o której macie chrzest? my na 10:30 wiec do domu na obiad 16 osób nie zaprosze bo by się przy stole nie pomieścili:P

a moja miśka od paru dni łapie grzechotki albo wyrywa z ręki i hyc wkłada sobie do buzi :)

Kate moja dziś na spacerku miała body z długim, spodenki, skarpetki i takie kapcie i na to jeszcze bluza i czapeczka i musiałam jej ściągać bluze bo cała upocona była

Gosiula - dziecko powinno miec jedną warstwę więcej niż ty, a kocyk to też dodatkowa warstwa. Wydaje mi się że na 15stopni kombinezon to zdecydowanie za dużo no chyba że ty też śmigasz w zimowej kurtce

Ostatnia edycja:
Blondi my mamy chrzciny na 22 osoby, robimy je u mojego teścia a są o godz 12, zaproszenie tylko dostała dziś moja babcia bo mama moja kupiła by nie było, że nie dostała zaproszenia....

a my mamy chrzciny 10 kwietnia o 13:) dzis maz poszedl zamowic knajpe.my robimy na 18 osob (5 dzieci). ile was blondi licza? u nas 70 zl/os + 50% dzieci i jak bysmy chcieli alkochol to swoj....wiec winko kupujemy:) ja zaproszen nie dawalam tylko ustnie wczoraj zamowilam swiece i szatke i chyba tam gdzie ty bo z tego pierwszego linku co wysylalas...

a moja miśka od paru dni łapie grzechotki albo wyrywa z ręki i hyc wkłada sobie do buzi :)

Kate moja dziś na spacerku miała body z długim, spodenki, skarpetki i takie kapcie i na to jeszcze bluza i czapeczka i musiałam jej ściągać bluze bo cała upocona była

Gosiula - dziecko powinno miec jedną warstwę więcej niż ty, a kocyk to też dodatkowa warstwa. Wydaje mi się że na 15stopni kombinezon to zdecydowanie za dużo no chyba że ty też śmigasz w zimowej kurtce

No właśnie,ten kocyk mnie zastanawiał ale już wiem co i jak. Dzięki

reklama
oglądał Miśka rehabilitant, za tydzień ćwiczonka

marzy mi się spokojna nocka, jestem ostrożna dzisiaj , zero nabiału, zero smażonego i ostrego i zobaczymy
rumianek i melisa wyite

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry