hej i ja się witam
troszkę nadrobiłam!!!
Aniwar-Ja tez piję neskę rozpuszczalną z mleczkiem albo carte noire i jest ok
AsiaK- Jak to cudownie ze wszystko okazało się tylko brakiem profesjonalizmu tamtego lekarza.... no ale ile nerwow Cię to kosztowalo....
Swoją drogą ja tez tak mam z synem ze czasem sie trzeba wrocić do domu i przebrac bo się wytytla niemiłosiernie,jeszcze leci pod nogi nie patrzy i juz raz bym z nim fiknęla...
Raz jak byliśmy w Wawie na zakupach to dałam mu w aucie jajko z niespodzianką w czasie drogi(to normalne ) to tak się upstrzył ze wstyd było z nim wyjść:/buzia jak u bambo....ręce tez...a najgorzej ze spodnie całe z przodu pomazał bo ręce wycierał:/dobrze ze miałam chustki mokre to jakoś go ogarnełam...jeansy ciemne,trochę starłam i jakoś bylo wsadziliśmy go do wózka zakupowego więc nie latał i w oczy się nie rzucal.
zawsze brałam na zmianę coś...a wtedy nie wziełam jak na złość...i zawsze ładnie jadł a wtedy taki popis dał
Marcepanek- Karmię piersią i biorę tabletki Cerrazette (sa własnie te cerrazette i Azalia )dla kobiet które piersią karmią...innych nie ma...jednak skutkiem ubocznym mogą być plamienia.....które niestety u mnie są..... a zaleta brak okresu

bo bierze sie non stop bez przerwy.
No ale wiadomo ze nie u kazdej z nas ....mogą być
Muszę jechać skarbówki i do gminy i krusu i nie mam kiedy a chciałabym juz miec z głowy...w niedzielę chciałabym poleciec do makro a tu nie wiadomo jak się królewna moja zachowa jak taki charakterek ma...
.
Wszystkiego najlepszego dla Michasia i Tosieńki:-)