witam,
nadrobiłam wczorajszy dzień bo nas nie było w domku i nie miałam jak Was podczytywać.
Gdynianka - mi ostatnio też strasznie włosy wypadają, po kąpieli wyciągam je garściami z głowy. niestety nic na to nie stosuję bo robi mi się tak odniedawna, ale jak znajdziesz na to "coś" to chętnie spróbuję
Monia-t - fajnie że chrzciny się udały, my mamy 15stego i już nie mogę się doczekać, chciałabym by tylko pogoda dopisała. A w jaki sposób pomagasz Natalce w obracaniu się na boczek, bo moja to leń jest straszny a nie chcę jej przez przypadek swoją pomocą zrobić krzywdy
Weronika87 - moja mała też ani myśli się przewracać na boczek, najwygodniej jej leżeć na pleckach, chociaż na brzuszku więcej widzi nie chce leżeć zadługo, jednak chyba cały czas ma zaciężką głowę :-) Gratuluję decyzji, mam nadzieję że Emilka nie będzie zadługo czekała na siostrzyczkę lub braciszka
Cetelin - ja też podziwiam dziewczyny karmiące butelką, a jak jeszcze podają swoje mleko to już w ogole mają roboty przy tym. Dobrze że mi udaje się jeszcze piersią karmić bo chyba byłabym zaleniwa na mycie, wyparzanie itd tych wszystkich akcesoriów - chociaż pewnie jak bym musiała to jakoś bym się zmobilizowała
Furelka - gratuluję pierwszegoząbka, ciekawe kiedy u nas się pokaze
damqelle - na pewno przy takim warkoczu jest sporo roboty, ale efekt... rewelacyjny
znów trochę się zasiedziałam a miałam tylko na chwilkę zajrzeć i szybko iść się kąpać poki Zośka śpi. Dziś idziemy na szczepienia, nie wiem jak to przeżyję bo idę sama z mała. Mąż był z nami wczoraj ale trochę żle spojrzałam kiedy w mojej przychodni przyjmuje lekarz i jak byliśmy rano to nikogo nie było a późnniej jechałam do mamy i nie było już jak.
uciekam,
życzę słonecznego dnia
a zapomniałam jeszcze zapytać czy macie i używacie puzzle piankowe np
***DYWANIK DZIECINNY PIANKOWE PUZZLE -5 WZORÓW!!! (1573237513) - Aukcje internetowe Allegro zastanawiam się czy ma sens je kupować! co Wy uważacie?