Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja tez zaproszen nie robie... juz dawno telefonicznie i osobiscie w swieta pozapraszalismy... robie tylko małą prezentacje na DVD zdjęc jak Się Kuba zmienił. tak miesiac po miesiącu..
Biała fajny pomysł z prezentacją, też chętnie bym takie coś zrobiła ale ani nie wiem jak ani nie mam kiedy;-(
do do zaproszeń to ja chyba też się skuszę i jakieś zamówię, oglądałam ostatnio nawet całkiem fajne są chyba ze znów zamulę i niezdążą dojśc
Witam
Dziś jestem od rana na pełnych obrotach, przygotowania Sylwestrowe idą całą parą, przyjeżdzają do nas znajomi z Rybnika więc będzie ciekawie. Pichce bigos i sałatki, alkohole się mrożą, już nie mogę się doczekać
My też zaproszeń na roczek nie robiliśmy, zadzwoniliśmy tylko.
Szczęśliwego Nowego Roku i wszystkiego co najlepsze dla Was waszych dzieci i rodzin.
W nowy rok mój tata ma urodziny wiec będzie impreza po imprezie
Ja tez zaproszen nie kupowalam a w sumie moglam no ale juz teraz za pozno....
My na Sylwestra siedzimy w domku...moi rodzice imprezuja z tesciami to srednio mi zostawic bartusia a tak w ogole to jestem przeziebiona i chyba nie bawilabym sie najlepiej.
Drogie styczniówki chciałabym złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia z okazji zbliżającego się Nowego Roku. Niech będzie 100 razy lepszy, 100 razy weselszy, 100 razy zdrowszy, 100 razy bogatszy od swojego poprzednika. :-)