Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

... a my po wizycie kontrolnej pediatry, pomimo że wszystko OK, tzn. oskrzela czyste to Blania ma mega chrypkę, do tego stopnia że dziś rano nie umiała zapłakać tylko tak skrzeczała, dostaliśmy nebulizację, a to jakiś koszmar, mała płacze, wyrywa się etc. ehhh żal mi jej okropnie :-( ta chrypka to najprawdopodobniej efekt idących dwójek dolnych :-( szczepienie na wszelki wypadek przełożyłam, a no i mam pytanie do Was mamuśki, czy szczepicie Bąble na ospę
![]()
Jumabe - nie nigdy się z tym spotkałamu nas w przychodni co prawda nie ma dzieci chorych i zdrowych tzn osobnych wejść ale za to chore dzieci są przyjmowane w innych godzinach niż zdrowe i jak byliśmy na kontrolach jakiś to już do zdrowych
Ja na szczęście przechodziłam wiatrówkę chyba w 7 klasie. Ale wczoraj jak siedziałam wśród tych dzieci to sobie pomyślałam o cytomegalii (brrr) bo to głównie od dzieci się łapie.Jumbe a Ty mialas wiatrowke?? dobrze jakbys miala bo w ciazy to niezbyt bezpieczne.