Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

I dopiero wtedy spokojnie iść na leniuchowanie ;-) Ale jeszcze chwila i też będę siedzieć w domku. Tylko wcale nie będę leniuchować, bo przy 3,5 latku się nie da
Chyba, że śpi tak jak teraz 
Ale od września Witek idzie do przedszkola, więc trochę czasu będę mieć dla siebie
;-)
niech jest caly czas z 25 stopni a nie raz 35 a raz 20
ide gotowac obiad bo JUlka zaraz pewnie wstanie.:-)
i nawet cosik burzy słychac ale deszcz ciagle nie pada... Mam nadzieje ze to sie zmieni i popada kilka godzin
A potem wieczorem na spacerek bo po deszczu jest fajnie
z warszawy do poznania, jakieś 300 km.. ale pociągiem, nie zdążyłam na tlk, więc jechaliśmy ekspresem intercity, a on w warszawie na centralnym stał całe 5 minut! no i wejdź sobie z dzieckiem, wózkiem i łóżeczkiem! dobrze, że mąż mi pomagał i że w Poznaniu też po mnie wyjeżdżali.
Fajnie tu, bo to takie obrzeża miasta, że kilka domów za moim są pola i łąka... i tylko f16 przelatują od czasu do czasu, bo za łąkami lotnisko na Krzesinach. taki folklor.
Czasem latwo komuś pisać o braniu L4 w ciąży ;-) Ja niestety ot tak sobie nie mogę iść na chorobowe, chyba, że wylądowałabym w szpitalu. muszę najpierw kogoś przeszkolić i zdać mu wszystkie swoje sprawyI dopiero wtedy spokojnie iść na leniuchowanie ;-) Ale jeszcze chwila i też będę siedzieć w domku. Tylko wcale nie będę leniuchować, bo przy 3,5 latku się nie da
Chyba, że śpi tak jak teraz
Ale od września Witek idzie do przedszkola, więc trochę czasu będę mieć dla siebie
;-)