Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj dziewczynki pol nocy nie spalam z bolu. tak mnie nawala ten kregoslup, nie wiem od czego. nie mam sily sie schylac, nie zegne sie. na moim osiedlu jest apteka i lidl nawt nie mialam sily zejsc po schodach. wrocilam sie z polpietra, wzielam kluczyki do auta, zjechalam z 1 pietra windą i podjechalam te kilkadziesiat metrow autem do lidla i apteki. az mi sie plakac chce! ponadto kupilam na zaparcia tą laktulozę no i czopkii przy okazji glukoza 75g na wtorek bo musze zrobic badania. dzis maja wpasc kolezanki z pracy- mam nadzieje ze nie beda dlugo(bo nie wysiedze). tak strasznie boli;( ;( nawet nie mam sily odkurzyc, az wstyd, ale nie dam rady i mam w nosie;(

najgorzej mam rano po spaniu ... a łóżko mamy twarde i wygodne .... dominika nic sie nie filmuj waga malego ja w 20 tyg mialam 310g i pow ze idealna, natomiast kolezanka byla w 21 tyg i miala 398g lekarz pow ze gorna granica normy i ma ograniczyc slodycze!!!! tak wiec nic sie nie denerwuj, maly nadrobi pod konieci kolejny styczniowy synek???