martusia29
Fanka BB :)
karlita_no nie nagrywał ,znajoma była ze trzy tygodnie temu i bez płytki tez się zdziwiła,
zobacze może coś miał popsute,a jak nie nagrywa to pojade do Wawy do mamy to najwyżej tam sobie zrobie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W sumie przywieźliśmy do domu razem- niecałe, jedno wiadro: podgrzybki, maślaki a i 2 prawdziwki znalazłam:-) Na obiad zjedliśmy z cebulką i śmietaną, pychotka
Wiadomo że nie mają kompletnie zadnych wartości odżywczych, ale ten smak...
jak sie go je nie wiadomo ile to pewnie takmalutka wspolczuje!
karlita te slodycze musza miec, bo mi lekarz tez pow na samym poczatku ze po slodyczach, owocach i napojach- te rzeczy zawieraja najwiecej cukru- ja moge miec cukrzyce, dziecko moze byc duze albo i ono moze miec cukrzyce- w koncu cukier jako pierwszy sie odklada.
ja sie chyba poloze, byly kolezanki- wysiedziec nie moglam! tak boli;( kociego grzebietu nie zrobie- probowalam, za bardzo boli jeszcze!

Grzyby wbrew obiegowej opinii mają całkiem dużo soli mineralnych. Poza tym zajmowałam się jakiś czas temu grzybami i okazało się że niektóre z nich mają substancję (nie będę pisać jaką bo to nie o to chodzi), która ma właściwości przeciwnowotworowe. Sprawdziliśmy w badaniach!!!Cześć Kobietki.
Dzisiaj z rana pojechałam z Moim na grzybki:-)Tutaj gdzie obecnie mieszkam to właściwie wszędzie lasy dookoła a i grzybów nie brakuje. Na szczęście nie lało już tak jak przez całą noc ale siąpiło non stop. Mimo wszystko było super, i nie tylko dlatego że trochę się uzbierało grzybków ale ogólnie uwielbiamy chodzić po lesieW sumie przywieźliśmy do domu razem- niecałe, jedno wiadro: podgrzybki, maślaki a i 2 prawdziwki znalazłam:-) Na obiad zjedliśmy z cebulką i śmietaną, pychotka
Dziewczyny, a tak będąc jeszcze przy grzybach, to czy My- Ciężarówki, możemy teraz bez obawy objadać się grzybami, oczywiście tym jadalnymi?Wiadomo że nie mają kompletnie zadnych wartości odżywczych, ale ten smak...
![]()