reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

No to Klaudoos dawaj na łamy ;)
Ty z tym tłuszczykiem to przesadzasz - widziałam zdjęcia i z tymi kilogramami to taka bardziej sexy babka byłaś. Zresztą kochanego ciałka nigdy za wiele podobno - mnie się też po hormonach sporo przytyło. Jak kiedyś wpadł do mnie do pracy przyjaciel i zaczął mi przygryzać że mi się utyło to skwitowałam to z uśmiechem - Ale i tak mnie kochasz? Zarumienił się i zwiał...
A w pracy mam taką koleżankę na której zawieszam się za każdym razem jak wpada do pokoju. Pomimo swojej sporej wagi jest wyjątkowo kobieca i sexsowna, potrafi tak dobrać ubiór do swoich kształtów że niejedna chudzina zazdrości jej powodzenia.

reklama
Molago a u mnie jest mały błędzik bo pisze Aryska a i zmieniło mi się imię dla chłopca a więc : Tp: 07.01, Ania (28l.) Synek Wiktorek l. 7, teraz czekamy na Weroniczkę albo Piotrusia:);-)

Klaudoss jak krwawiłaś to podziwiam, że wogóle wstałaś z łóżka. JA to jestem panikara, pewnie bym leżała plackiem.

nie no sexy to nie bylam, fakt kolezanki mi mowily ze mimo otylosci fajnie sie ubieralam a nie jak stara baba, ale psychocznie bylam wykonczona. teraz juz znowu z rozmiaru 42 wpadam na 46/48 bo dzis mierzylam ciuchy stare;/ ale co tam hormony znowu szaleja. wczesniej hormony dzialaly tak ze przytylam 70kg.

co do wstawania z lozka podczas studiow- musialam !!- 2 zaliczenia i egzamin a potem 2 tyg pozniej obrona!

Kurcze już wieczór....

Mi smutno bo jutro jadę i się z mężem tylko rano będę widzieć na chwilę :-(

A tak to może dopiero on w sobotę do mnie dojedzie do Wisły.

Ale co zrobić , trzeba to trzeba.

Oby już była niedziela....

Może ten wyjazd nie okaże się wcale taki najgorszy

Aha i jeszcze jedno - nie będę mieć dostępu do internetu , więc dopiero po powrocie się odezwę.

Wpadnę jeszcze przed wyjazdem

ale jestem wkurzona, kolejny dzien moj m. wraca z pracy oglada fakty i nawet nie zapyta co u mnie!! rozmawiamy tylko 10min przed snem;/ wrrr

Ja w kwestii studiów wam nie doradzę, bo ja jak skończyłam studia to dopiero wyszłam za mąż i zaszłam w ciążę, więc wszystko jakoś ładnie się ułożyło :) .

ja tak samo miałam... ;-)

witam.
wczorajszy dzień calutki przeleżałam, okropnie się czułam, mdliło mnie, bolał kręgosłup i miałam obniżoną temperaturę (35,4). dziś jest już lepiej. Mirek kończy malowanie ostatniego pokoju, a ja robiłam porządki w szafkach. niestety znalazłam stare zdjęcia na ktorych jest moja mama...zmarła 16 lat temu... na jej widok powrociły wspomnienia z dzieciństwa i po raz setny zdałam sobie sprawę z tego jak bardzo za Nią tęsknię i że moje dziecko nigdy jej nie pozna. Kurde tyle lat, a to tak mocno boli.

smutno :-( współczuję biedactwo... na pewno mama nad Wami czuwa!

ale jestem wkurzona, kolejny dzien moj m. wraca z pracy oglada fakty i nawet nie zapyta co u mnie!! rozmawiamy tylko 10min przed snem;/ wrrr

ech te chłopy... mój dzis jakieś mecze ogląda...

martusia - gratulacje rocznicy! :-) daj znac czy Cię czyms zaskoczył :-)

reklama
dam znać:) kurcze nie wiem coś mi zaczęły palce drętwieć u ręki jednej??już ze dwie godziny się tak męczę puszcza i jak za długo popisze to znów:(w nocy złapał mnie mega skurcz w lydkę eh....jeszcze koło dziesiątej czułam tą noge.chyba się pożegnam na dziś i pójdę spać rano się odezwę:)Dobrej Nocy
klaudoos-mój też tak czasem ma :(czasem potrafi siedzieć przed kompem,albo pójdzie do drugiego pokoju i cały dzień nie wyłazi,nic się nie odezwie,a jak zaczynam na niego warczeć to nie wie o co mi chodzi;)ach ci faceci.

Do góry