Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kashyaa- no gratulacje!!!!! styczniowe chlopaki wygrywaja ach a jeszcze niedawno same dziewuszki sie rodzily!! u mnie w klatce tez same chlopaki sie rodza!
a ja wlaśnie wróciłam od koleżanki byłam na plotach klaudoos gdzie Twoja fotka? Taki sobie ten avatar wcześniejszy był fajniejszy taki "oszołom" się uśmiechał (bez urazy to w pozytywnym tego słowa znaczeniu ,ale się przyzwyczaiłam
idę spać jutro piątek ....
zmienie zaraz na moje ulubione sprzed kilku lat. sesja taka jak tamten ale nie w wyprostowanych włosach! bo ja z natury pudel jestem albo i nie pozniej wkleje a teraz skoro tak Ci sie podoba inne z serii oszołom!
Kashyaaa gratuluję synusia. To az nieprawdopodobne, że jest nas tu tule i prawie same chłopaki wychodzą, no ale jeszcze wiele dziewczyn nie zna płci, wiec może się wyrówna.
ja w nalogu jestem juz od dawna, bo praktycznie caly dzien wlaczony laptop i jak leze to czytam, a produkujemy tyle stron,że jak wyjde do kuchni na godzine to juz full postów jest