reklama

Styczen 2011

Gratuluje synka!
mam nadzieje ze i ja jutro poznam plec maluszka ;) chociaz tak sie na to nastawiam ze nie zdziwie sie jak ulozy pupcia i nic nie zobaczymy :)
a teraz juz uciekam spac!
dobranoc!:)

reklama
Ja sobie wreszcie kupiłam laptopa i będę mogła tutaj więcej pisać (tzn jak czas pozwoli) i zdjęcia jakieś pokazać :-) (wcześniej pisałam z telefonu komórkowego).
Gdynianka pisała że tęskni za mamą. Rozumiem doskonale bo moja umarła jak szłam do Komunii :-(. Dzień po ślubie w ostatnią niedzielę byliśmy na mszy i się rozpłakałam bo pomyślałam o tym, że jej nie było na moim ślubie. Musimy myśleć tak jak Dziewczyny piszą- One patrzą na nas z góry i cieszą się z nami.
Powiem Wam że zaczynam naprawdę już się zamartwiać tym że ruchów nie czuję. Dobrze, że w środę wizyta. Jutro jadę morfologię zrobić.
No nic, uciekam bo moja córcia zasnęła po 21, w dzień odpocząć nie dała i padam na twarz. A Wy tu tak produkujecie że czytania mnóstwo :-D. Dobranoc

PS. MolaGo- Mnie chyba nadal na listę nie wpisałaś choć dwa razy pisałam na pw wieki temu ;-).

dziś bardzo duzo pisałyście:)

Gratuluje synusia, witaj w klubie :)

Martusia29 - wyczytałam na forum że masz 26 lat to tak jak ja kończyłam w czerwcu, a Ty z jakiego miesiąca jesteś?

MolaGo - na liscie mam wpisane 25 lat, ale juz mam 26, jak Ci starczy czasu to proszę o zmianę:P

Jesli o studia chodzi to trudno mi doradzać bo najpierw skonczyłam studia, potem podyplomowkę w międzyczasie znalazłam pracę i wyszłam za mąż więc nie wiem co doradzić, ale wiem, że im więcej na siebie bierzemy tym więcej mamy sił i z pewnością podołamy, a im więcej czasu mamy tym więcej leń nas dopada i coraz mniej się chce więc może warto spróbować z tymi studiami:)
Nie wiem jeszcze czy to płatne studia? jeżeli płatne to trochę więcej ryzykujesz, ja studiowalam dziennie ale stancja kosztowala, potem podyplomówka platna i szkoda mi bylo opuszczać zajęcia jak musiałam w pracy zostać hm, choc to rodzice placili, pewnie jak sama bym płaciła byloby jeszcze bardziej szkoda:) powodzenia w podjęciu dobrej decyzji:)
Dobranoc, napisalam dzis pierwsza i raczej ostatnia:) bo już późno i pewnie spicie:)

Dzięki dziewczyny za rady, w sumie to dalej nad tym myślę, bo ciągnęłabym jednocześnie dwa kierunki, z czego na jednym praca magisterska do napisania, ale muszę się właśnie najpierw dowiedzieć czy na tych nowych jest ciężko i czy trzeba dużo siedzieć nad książkami;-)
gratuluje kolejnego styczniowego chłopczyka:)

MOlaGo mnie też nie ma na liście martka85 (Marta 25l.) czekam na Juleczka (albo Marysię) tp. 19. 01.

dobranoc, kładę się spać bo padam z nóg nalatałam się dzisiaj jak głupia, muszę trochę zwolnić tępa w końcu, bo aż kręgosłup mnie pobolewa o nogach nie wspominając:no:

MolaGo- jestem na liscie tylko ze moj nick jest uciety- zamiast eevciaa jest 'ciaa'. Moglabym tez prosic bys przy okazji zmienila moj termin porodu na 16.01. bo taki mi lekarz termin okreslil. O rany, musialam tak wczesnie wstac. Jedziemy za chwile na morfologie a ja glodna jestem. Buuu. Milego dnia.

witajcie dziewczyny:)
Ja dziś wyjątkowo długo pospałam,ale mnie syncio obudził....mama spisz?nad samym uchem:)
blondi ja jestem z grudnia :) i to prawie z samej końcówki,rocznikiem już jest:)

Cześć Laseczki:-D:-D

No mam nadzieje, że Wszystkie dobrze pospałyście i dzień zapowiada się cudnie;-):-D:-D

Ja właśnie moje skarby doo przedszkola poodprowadzałam i teraz zabieram sie za sprzątanie bo jakoś koło 10:00 chcemy z mężem jechac do miasta na zakupki i jeszcze tam mi pare rzeczy do kupienia zostało na wyjazd:tak:

kashyaa Gratuluje Wam SYNUSIA:-D:-D:-D No po prostu cudnie jak już wiecie:-D:-D:-D

Ja to dziś sobie tylko 4 godzinki spałam b...o mała jak NIGDY tak mi dała popalić i jak sie wierciła...no spać sie nie dało:sorry2:

reklama
Dobry Dzień Dziewczynki, w ten bardzo słoneczny, chociaż chłodny(u nas 14 C) piątkowy poranek:-).
O 7 już wstawiłam pranie, zaraz wywieszam na balkon i jadę do księgarni po kilka podręczników dla synusia.
Życzę miłego i spokojnego dzionka wszystkich Cieżaróweczkom.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry