reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczen 2011

reklama
hej dziewczynki ija wstalam o 7.20- mąż obudził mnie sms. zjadlam sniadanko posiedziałam na necie, pozniej pojde do piekarni po 2 pączki i wskocze do kolezanki 3 piętra wyżej na soczek- ciężarówa rodzi lada dzień!u nas nad morzem czuc w nocy juz jesien, jest coraz chlodniaj, wieje i pada. jak dla mnie git! bo w te upaly umierałam.

dziewczyny biorę tą laktuloze na zaparcia- swietna sprawa. fakt jest taki ze 2h po przyjeciu ma sie straszne wzdecia i gazują się jelita, ja wtedy zapodaje czopka i wciagu 2 minut jestem na kibelku! szczerze polecam tym, które mają problemy!!!!!!!!

witam z rana :)
u mnie noc niezbyt spokojna, miska wstala po polnocy i zaczal sie koncert, sikanie i tak do 1 z hakiem. powiem wam, ze mnie juz nerwy braly bo spac mi sie chcialo jak diabli. co chwila byla cimam ( trzymam ) cyca i przytulanie sie, pozniej bolal ja brzuch i swedzialo ja po ugryzieniu komara. eh a pobudka o 7 masakra az sie boje co bedzie przy 2. dobrze, ze chociaz lobuzele w brzuchu narazie nie daje jeszcze popalic.

kashyaa gratuluje synka !!! no widze, ze rosnie przewaga chlopcow i to calkiem spora :)

klaudoos ten syrop to na recepte jest??i jaka cena ?powiem szczerze ze mam juz dosyć wcinania sliwek:(a problem jak był tak jest.A bedę w pon u ginka to bym mu szepnela o receptke jesli jest na.

malutka ojjj to bidulko miałaś cięzką nocke...moje dzieci mają 3 i 4 i od urodzenie mi do dziś w nocy wojują!!!!!!! Ale bynajmniej z rytmu wstawania nocnego nie wypadłam i czasem 3godziny snu mi w zupełności wystarczają;) Ale jak sie kolejny bąbelek urodzi to trzebać być dobrej myśli, że bedzie fajniutko spał haha bo jak nie to się zaczną noce w walce o przetrwanie;) Kurcze, a z tym daniem sobie rady to NAPERNO dasz:) Tylko to myslenie czasem przeraża:)

Witam Stycznióweczki,
ja dopiero wstałam, dzis piatek więc dla mnie bez różnicy bo i tak nie pracuje :) idę dziś kupić mojejmu mężowi prezent na urodziny które ma jutro i chyba kupie jakiegoś torta. Nie zasłużył,ale niech ma....
Co do problemów z wypróżnianiem ja piję activie i kefir. Daje radę codziennie rano nie mam problemu,ale wzdjęcia są....podobno możemy brać espumisan ale jeszcze nie próbowałam.
Idę się szykować na shopping.
Co do uzależnienia od forum to jestem uzależniona pierwsze co robię gdy wstaję to forum i przez cały dzień odświeżam stronę a może ktoś coś napisał?:)

Lactuloza jest bez recepty- butelka kosztuje ok 10-11zl , ja biore 3 miarki po 15ml na czczo dzisiaj 3 dzien i czuje wreszcie ze nic mi nie zalega!!
mi kefir i sliwki nie pomagaja! jedynie co mi pomagalo to tabletki radirex- hardcorowe, i regulax- nie wiem czy sa na ciaze- chyba nie. radirex czyscil mnie juz od zoladka;) a ta laktuloza dopiero to co w jelitach, wspomaga perystaltyke!

ja zaraz sie ubieram i wyjde z psiurą!

oooo, a tak jak o uzaleznienie chodzi to ja dziennie jestem i czytam...nawet jak pisac nie mam to czytam wszystko haha No masakra najpierw forum, a potem reszta;) i co tu począć..................trzeba być na bierząco, no nie;)?!

reklama
Ribi-hihihi ja też tak mam pierwsze co rano robie jak wstane to forum:)
malutk_a bidulko-ja już zapomniałam jak to jest:(synek jak miał 3 mce zaczął przesypiać całe noce:(także za bardzo nie odczułam,przez to też go krótko karmilam,ale katowanie się samej przez miesiąc w nocy odciągaczem i herbatkami laktacji nie uratowało.Kolek nie miał nic złote dziecko..a teraz muszę się oswajać z myślą ze pieluchy i nocne wstawanie bedzie normą.ale jakoś to będzie:)

dzięki klaudoos:) w poniedziałek skoczę do apteki i zrobię zakup bo nie wiem czy to raz na 3 dni dobrze działa na moją szyjkę,żebym problemów znów nie miała bo tokoliza była koszmarem:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry