reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ja tylko na moment, nie wiem jak to jest dokładnie z tym połówkowym, może i macie rację i ja sobie to mylę :-D nie znam się tak dokładnie i zobaczymy w poniedziałek co gin powie, ale troszkę otuchy mi dodałyście pisząc o tym USG połówkowym - tyle, że po prostu nie będzie w 3D - muszę w poniedziałek o to wypytać

Witam też nową mamę i zapraszamy do nas

Sorki, że tak mało dzisiaj, ale cały dzień zleciał mi a teraz tylko prysznic i do spania

Więc dobranoc kochane

reklama
ja całą noc nie spałam , no może ze 3 godziny tak mnie wszystko bolało
ariska pewnie dziecko coś uciska , też tak czasem mam :-(

Karolciu1125 - cieszę się że na wizycie wszystko ok:) i oby tak do końca :) również życze Ci spokojnej nocy i przyjemnych snów:) jesli chodzi o liste zgadzam się z Tobą, uważam, że to powinno sprawiać przyjemność, a nie być przykrym obowiązkiem:) ale mysle, że Molago tak napisała, ale lubi to co robi skoro drugi raz ją edycji poddała:)

Modlicha - witamy i zapraszamy, nie tylko Nas sledź, ale i czesto pisz :)

DObranoc Kochane :)

Czesc Dziewczyny
Chyba pierwszy raz pisze w tym temacie, choc pisze na innych wątkach mam styczniowych..

Chce sie Was o cos zapytac... bo chyba jestem źle zorientowana...

Chodzi mi o L-4 w ciązy, czy to prawda, ze mozemy miec tylko pól roku L-4 a potem przysługuje zamiast L-4 zasiłek rehabilitacyjny, i musimy pilnowac tego terminu i składac wniosek w Zusie..

Witam z rana :)Ale brzydka pogoda....brrrr...zimno,wieje,leje non-stop od dwóch dni....
Jak dobrze ze nie muszę dzisiaj nigdzie wychodzić:)
No fajna ta nowa lista,bardziej przejrzysta......ale mnie nadal na niej NIE MA!!!! (chyba jeszcze nie zasłużyłam:).....)może za rzadko pisze,??co??dziewczyny??:)
Ja znów o 5 pobudka:( chyba po porodzie dopiero się wyśpie:)wczoraj od 19 stej dzikie harce ,aż synek poczuł kopanie i była wielka radość:)Na poczatku ooo ,duży uśmiech i oczka wielkości 5 złotówek hihihi,pózniej dodał o dzidzia kopie...i gadanie do brzusia.

martusia - a pisałaś do Molago prywatnie maila ze swoimi danymi???
jeśli tak to napisz jeszcze raz, może przeoczyła :-) każdy może być wpisany bez ograniczeń - no może jedynym ograniczeniem jest termin porodu :-D

ja też się witam z rana i lecę zjeśc śniadanie :-)

Dzień dobry :-)

Claudia4you - jak będzie Ci bardzo zależało na zrobieniu usg 3D, to u nas w Bielsku kosztuje 170 zł, a z nagraniem filmiku 200... zaskoczyłaś mnie tą Waszą ceną bardzo...

Elfa75 - był taki przepis, ale został zniesiony, jeśli chodzi o ciążę :-)

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry :)

Ja idę robić śniaadanie. Jak dla mnie lista super :)
Ale pogoda :( Po śniadaniu mój mąż jedzie z Wiki na basenik :) Ja mam zakaz, bo jak tylko do wody to od razu infekcja :(

reklama
a ja od 2 dni się ruszać nie mogę tak mnie rwie w boku :/ masakra ani siąść ani leżeć ;/

Kurcze mam to samo co ty, na początku myślałam że się przedźwigałam bo od poniedziałku mieszkał u mnie mój roczny siostrzeniec więc wiadomo siłą rzeczy co jakiś czas było go trzeba podnieść. Ale to jest taki dziwny ostry ból w boku akurat po tej stronie gdzie leży dzidziuś, nie mam pojęcia co to może być.

Do góry