E
Ewcia_822
Gość
Cześć kochane 
Ja tylko na chwilkę wpadłam bo muszę obiadek robić. No i rok szkolny rozpoczęty. Nicole dosłownie w podskokach leciała do szkoły, aż się znajome mamy śmiały
Z Magda była moja siostra w zerówce bo się nie mogłam rozdwoić a Misiek akurat na rano jest w pracy i wolnego nie chciał brać bo jest szansa na angaż więc łapie plusy
Właśnie wyjęłam szarlotkę z piekarnika, ale pachnie...mniami
Idę ziemniaczki obrać, dziś mamy puree ze śledziami w śmietanie
Śledzie kupiłam już w weekend i codzień pytali na kiedy te śledzie więc dzisiaj mamy wreszcie ucztę
Miłego dnia wszystkim życzę, pogoda u mnie akurat jest całkiem ładna, ważne że słonko świeci za oknem to od razu jakoś milej się robi
Ja tylko na chwilkę wpadłam bo muszę obiadek robić. No i rok szkolny rozpoczęty. Nicole dosłownie w podskokach leciała do szkoły, aż się znajome mamy śmiały
Z Magda była moja siostra w zerówce bo się nie mogłam rozdwoić a Misiek akurat na rano jest w pracy i wolnego nie chciał brać bo jest szansa na angaż więc łapie plusy
Właśnie wyjęłam szarlotkę z piekarnika, ale pachnie...mniami
Idę ziemniaczki obrać, dziś mamy puree ze śledziami w śmietanie
Śledzie kupiłam już w weekend i codzień pytali na kiedy te śledzie więc dzisiaj mamy wreszcie ucztę
Miłego dnia wszystkim życzę, pogoda u mnie akurat jest całkiem ładna, ważne że słonko świeci za oknem to od razu jakoś milej się robi

W sali nic nie powiedziała konkretnego,wyszła z do dwóch mam na chwilę i tam powiedziała ze na jutro pieniądze na ubezpieczenie.Wróciła i tematu zero...A mozna to było powiedzieć przy wszystkich.Zdziwiona była jak się zapytałam na temat plasteliny,kredek ,farb itp...........A to przy zapisie nie dostaliśmy listy?? a przy zapisie ze 1 września na rozp.powiedza i taki bur...l.(dobrze ze ja miałam od koleżanki z zeszłego roku to sobie pokupowałam wcześniej)