reklama

Styczen 2011

No zupa gotowa pyszota :-D

a co do kontroli to ja nie wiem, ale i tak nie mieszkam pod adresem zameldowania
więc jak przyjdą to ewentualnie mojego tatę zastaną , chociaż go wiecznie nie ma

reklama
Cześć dziewczyny Ja właśnie konsumuję obiadek a później wybieram się na miasto. Postanowiłam kupić nowe firanki do kuchni bo chcę mieć jakąś odmianę. Mam zamiar odwiedzić jeszcze dziewczyny z pracy a na 16 mam wizytę u gina.

Rozmawiałam dzisiaj z moją kumpelą z liceum która tak jak ja miała w tamtym roku ślub i okazało się że też jest w 22 tc, ona ma termin na 4 stycznia a ja na 8, uśmiałyśmy się że spotkamy się na porodówce. Fajnie tak tylko szkoda że mieszka jakieś 15km od siebie.

Co do kontroli z ZUS-u to wydaje mi się że kobiet w ciąży nie kontrolują bo ciężko symulować ciążę, ale jak chcesz mieć pewność to musisz sprawdzić na swoim zwolnieniu czy masz napisane pacjent musi leżeć czy może chodzić, bo oni sprawdzają tylko tych co muszą leżeć.

Ostatnia edycja:
U nas też się kontrole raczej nie zdarzają.

A ja mam pomidorową od wczoraj a na drugie makaron penne a do tego: pierś z kurczaka z pieczarkami, czerowoną fasolą, papryką, groszkiem i fixem do potraw chińskich :) MNIAM

Claudia dziewczyo, odpocznij trochę :) Weź jakąś książkę, gazetę poczytaj :) A ty tylko sprzątasz, gotujesz :) Kiedy będziesz odpoczywac jak nie teraz??? Jak dzidzia się urodzi to już czasu nie będzie :)

damqelle-ja mam ustawiony suwacze dokladnie tyle ile mam dni od OM, nie pamietam daty, zreszta ja mam date porodu od 29.12- 01.01. pamietam ze nie sugerowalam sie data tylko OM. no wspolczuje klucia picia tego cholerstwa- choc ja wypilam z cytryna i nawet nawet..
ale wiem jak sie czujesz z tym podejrzeniem cukrzycy mi lekarz mowil ze najprawdopodobniej mam juz od 14 tyg, ale w badaniu mi wyszlo po 2 h mniej niz na czczo i podobno przez to mdleje.. ciekawe cukrzycy nie mam a waga rosnie. wczesniej mi pow ze tyje bo na pewno mam cukrzyce.
no ale wczoraj spotkalam sie z kolezanka i ona mowila ze w 1 ciazy przytyla 38kg tyla 4kg miesiecznie, ja mam juz 19 na plusie, podobno nie widac, ale ja znow czuje sie jak wieloryb;(

ribi- dzieki za info odnosnie rąk, mi sie wydaj e ze u mnie jest problem ze jak leze na jednym boku z reka pod glowa to jest slabe krazenie krwi. bo dretwieje mi reka tylko lewa no i zawsze po tej pozycji.. ale czas pokaze.

Ale dziewczyny mi się okropnie nudzi....:-(
Jakie zajęcie se znaleźć to nie wiem, chyba obejrzę mój ulubiony serial , który sobie ściągłam całe 4 serie i już wszystkie odcinki po 4 razy widziałam
MAGDA M - uwielbiam to ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry