C
claudia4you
Gość
Nomy spadamy na małe zakupki 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wmoniaivoy ja ostatnio czytałam sagę Millenium Stiega Larsona, świetne są tez ksiązki faChoszcz: Prowadził nas los i Moja afryka (SUPER), a teraz kupiłam sobie 4 tomy sagi Zmierzch. Dopiero zaczęłam czytać![]()

. Sama sie zdziwilam ze tak szybko, myslalam ze bede ponad tydzien czekac, zwlaszcza ze w koncu do szpitala sie na to badanie zapisalam, bo tam ceny wzgledne
. Zwykle polowkowe kosztuje 150 zl, natomiast 3D 200 zl. Wiec nie jest az tak zle...

Kolejna wizyta 10 wrzesnia ....

Ja to pod wieczór bede robiła zapiekanke z makaronem, pieczarkami, mieskiem mielonym, groszkiem i brokulami oraz z serem;-)Hej dziewczynki. Wczoraj byłam u lekarza i oglądał mojego malca z każdej strony i nie widział klejnotów. Więc możliwe, że będzie córcia. Ja natomiast nadal czuję, że to chłopak![]()
Mam pytanko. Moja znajoma mówiła mi, że jej gin nie chciał jej zrobić trzeciego USC teraz bo był na jakiejś konferencji i powiedzieli, że w czasie ciąży można zrobić tylko cztery i że co miesiąc to szkodzi. Natomiast mój gin zrobił mi wczoraj trzeci raz i nawet zasugerował, że jak mam ochotę to mogę sobie zrobić USG 3D w ciągu miesiąca. Jak jest u Was, bo nie wiem czy to prawda, że nadmiar USG szkodzi dziecku. Pozdrawiam